Hjem Historier fra livet Paven kysser den syke lille babyen på hodet – to måneder senere skjer det uforklarlige

Paven kysser den syke lille babyen på hodet – to måneder senere skjer det uforklarlige

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er vel de færreste som tror på mirakler i våre dager, men likevel skjer det tid til annet ting som vanskelig kan forklares på annet vis. Og nettopp dette var det som skjedde et foreldrepar, Joey og Kristen Masciantonio fra Philadelphia, USA.

Parets datter, Gianna, var nemlig diagnostisert med svulst på hjernen, noe som i kombinasjon med en sjelden blodtype kompliserte behandlingen. Det så ikke så alt for godt ut for den lille piken, dessverre.

Mor og datter. Foto: Kristen Masciant

Kyss fra paven

Foreldreparet var derfor villige til å prøve alt for sin lille øyensten, og da paven en dag skulle besøke en by i nærheten, bestemte de seg for å se om de kunne komme så tett på at de kunne få hans velsignelse.

Takket være en god venn i FBI som arbeidet med sikkerheten rundt arrangementet, kunne Joey og Kristen få en god plass i første rekke langs ruten paven skulle kjøre. Dette betød ufattelig mye for det troende paret, og et håp ble vekket i alt det triste.

Da kortesjen med paven kom kjørende, valgte den å stanse rett ved lille Gianna, og foreldrene rakk å hurtig fortelle paven hva som feilte henne. Han kysset henne resolutt på hodet, sa noen ord på latin, før han smilte og kortesjen satte seg i bevegelse igjen.

Foto: Kristen Masciantonio

Foreldrene var overlykkelige. Om ikke annet hadde de møtt paven. Men så skjedde det noe uforklarlig!

Lille Gianna fortsatte med legebesøk og undersøkelser i påvente av det skulle tas en avgjørelse hvilken behandling hun skulle få – komplikasjonene tatt i betraktning. Men to måneder etter møtet med paven viste det seg overraskende nok at svulsten på uforklarlig vis hadde begynt å skrumpe inn helt av seg selv, og den lille piken gjorde store fremskritt i forhold til sykdommen sin.

Nesten tre år senere var Gianna helt kreftfri.

– Hun har det bra. Hun skal gå i barnehage i høst. Hun er så spent, sa moren hennes, Kristen Masciantonio til CBS.

Du kan selv se en innslag om hendelsen i videoen nedenfor:

Om dette er et sant mirakel eller bare et uforklarlig sammentreff kan vi ikke vite med sikkerhet, men at det finnes mer der ute enn hva vi er klar over er i hvert fall sikkert. Del hvis du er enig!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com