Hjem Kjendisnytt Per Gunvald: – Klart vi skal ha barn!

Per Gunvald: – Klart vi skal ha barn!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Per Gunvald Haugen ble kjent da han vant farmen i 2020. Men å ha vunnet hjertet til konkurrenten Karianne Wahlstrøn synes han er enda større.

– Nå har vi hatt så mange dater, at vi kaller oss kjærester, sa Per Gunvald Haugen til Agderposten i fjor vår.

Karianne Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen. Og det tok ikke lang tid før Per Gunvald fikk øynene opp for den sprudlende dama.

Paret har tidligere røpet at de begge fikk et godt øye til hverandre inne på «Farmen»-gården, og at de raskt tok kontakt med hverandre etter at innspillingen var over.

– Vi begynte å ringes på FaceTime. Da skjønte vi at: «Oi, her er det et eller annet». Vi ringtes mer og mer, og sa etter hvert til hverandre: «Er dette bare vennskapelig eller flørter vi? Hva skjer?». Vi hadde åpenbart en interesse for hverandre, sier de til Klikk.no.

Familieforøkelse

Se & Hør skriver i papirutgaven sin datert 1. april 2022 at Karianne flyttet inn til Per Gunvald på småbruket hans før jul. Lærerinnen som egentlig kommer fra Notodden har fått vikariat på en skole i nærheten.

Paret avslører at de også bruker mye tid på Farmen-hytta. Der skal de også tilbringe påsken.

– Jeg er imponert over den gode smaken Per Gunvald har. Hytta er hans prosjekt, mens jeg har gitt noen tips om interiøret, forteller Karianne til Se & Hør.

De røper også at en familieforøkelse står høyt oppe på ønskelista. Per Gunvald har to barn fra før, men Karianne har ingen. Hun hadde vært singel i mange år før hun traff Per Gunvald.

– Det er forståelig at Karianne ønsker seg barn. Jeg er glad i barn, og dette er noe vi begge vil, sier den tidligere Farmen-vinneren til Se & Hør.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com