in

Per Gunvald vant Farmen 2020 – Helt ubeskrivelig

per gunvald

Etter elleve uker er høstens Farmen-utgave over, og søndag kveld ble det endelig klart at det ble Per Gunvald Haugen (45) som trakk det lengste strået og stakk av med seieren av Farmen 2020.

Per Gunvald var altså den siste til å juble inne på gården etter å ha slått ut Daniel Viem Årdal (30) i den nervepirrende finalen, og fikk både hytte og bil som premie etter å ha gått seirende ut av konkurransen. Haugen jobber til dagen som seniorrådgiver hos Tryg forsikring og kom inn på farmen-gården som utfordrer i uke 5.

I semifinalen var det Daniel som vant over Karianne Kopperstad (28) og Per Gunvald (45). Her var han best matlagingskonkurransen. Deretter møttes Per Gunvald og Karianne til en konkurranse i melkespannholding, hvor Per Gunvald gikk seirende videre til til den spennende finalen sammen med Daniel.


Per Gunvald er den første utfordreren til å finne ordinære «Farmen» noensinne.

– Det er så utrolig stort, jeg tror ikke du klarer å forstå hvor stort det er. Jeg var ikke en favoritt, men så stikker jeg av med seieren, sier Haugen til VG.

LES OGSÅ: Forteller om hemmeligheten etter at han røk ut av Farmen: – Kan oppleves egoistisk

Haugen har ikke lagt skjul på at oppholdet til tider har vært tøft da han har savnet ungene sine mye. Nå er han svært stolt:

– Det er helt ubeskrivelig, og det er så mye følelser i dette. Jeg føler jeg vant for ungene mine, sier han.

Årets utgave på Samsjø gård har vært har vært langt fra dramatikkfri. Det har vært sabotasje, krangling, og ikke minst ble det svært dramatisk når en stor del av gjengen forlot gården for å få mat og alkohol fra mennesker som oppholdt seg i nærområdet.

Er du fornøyd med årets sesong og vinner av Farmen? Del gjerne meningen din med oss i kommentarfeltet!

LES OGSÅ: Thor Haavik røk ut av Farmen – dette sier han om oppholdet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

sushi

Spiste gamle sushirester – plutselig kjente hun at noe levde under huden

farmen 2020

Daniel Viem Årdal forteller hvorfor han tapte finalen: – Det er ekstremt bittert