lørdag, januar 25, 2020
Viralt Per-Magnus gjør narr av «snø-kaos» i sør - videoen...

Per-Magnus gjør narr av «snø-kaos» i sør – videoen spres som ild i tørt gress

-

Vinteren har så definitivt kommet til Norge, og de siste dagene har det ikke vært mangel på nyheter og værvarsler som omfatter snømengdene i Sør-Norge. 

En av dem som synes det hele har blitt et hysteri er Per-Magnus Amdam Johansen.

Vadsøgutten som de siste syv årene har bodd i Oslo synes det er morsomt hvordan «søringer» reagerer når vinteren kommer.

– Det er knapt hvitt på bakken og så meldes det om krise og kaos. Dermed fisket jeg opp mobilen og tok en liverapportering, sier Per-Magnus til TV 2.

Tar fullstendig av 

Og videoen som Per-Magnus i utgangspunktet lagde for venner og familie har på rekordfart blitt spredd rundt hele landet. I skrivende stund har videoen nådd over 400.000 mennesker.

– Jeg har full forståelse for at et snøfall får større konsekvenser i en by med 600.000 innbyggere, enn spredt bebygde strøk oppi nord. Men humor er den beste middelet og jeg håper folk ser glimtet i øyet og ikke føler seg støtt, sier 37-åringen til TV 2.

Se videoen nedenfor og del den gjerne videre om du fikk deg en latter! 

SE OGSÅ: Bjørnevideoen til Ben-Arne tar av – fikk besøk av tre bjørner 40 cm fra bilen

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...