in

Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner bar

Foto: Grand Bar

Per Sandberg og samboer Bahareh Letnes avslører nytt prosjekt – de skal åpne bar i Halden.

Samboerparet har nylig flyttet til Halden og her har de altså store planer på gang. I et innlegg som Grand Bar Halden har delt på Facebook skrives det følgende: «Fasjonable, stilfulle Grand Bar i Halden åpner igjen snart. Sjelen er bevart, men nye toner vil prege baren. Vi gleder oss til å åpne dørene for publikum».

Til TV2 forteller Sandberg at det fremdeles er noen brikker som må på plass, men at de regner med å kunne åpne baren i mars. Han ønsker ikke å røpe hvilken type bar dette vil bli annet at den skal den blir åpnet i Grand Bar Halden, en bar med mye sjel som paret selvsagt skal bevare.

Reality-program

Paret har vært mye i media de siste årene og har vært å se i flere tv-program sammen som i charterfeber og Skal vi danse. Denne uken er det premiere på det populære programmet Farmen Kjendis hvor Per Sandberg er deltager. Sandberg uttalte til Dagbladet i vår at er redd for at imaget sitt skal brytes ned, men  at han, basert på egen livserfaring, mener å ha en fordel i konkurransen.

– Det er ikke så stor forskjell på å drive reality på denne måten og å drive politikk. Det er mye spill. Når jeg blir utfordret, liker jeg å ta ting på sparket og teste egne grenser. Kritikk får man uansett hva man gjør, sa han under innspilling av programmet.

LES OGSÅPer Sandberg og Bahareh Letnes truet på livet. Gikk ikke ut av huset på tre dager

Farmen Kjendis kan du se på TV2 på førstkommende tirsdag.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ulrikke Brandstorp

Ulrikke Brandstorp vant Melodi Grand Prix 2020 – hør vinnerlåta her

london

Knivstikking i London – Én person er kritisk skadd