torsdag, juli 2, 2020

Per Sandberg og Bahareh Letnes truet på livet. Gikk ikke ut av huset på tre dager

Mest lest nå

En mann i slutten av 20-årene har i helgen truet Per Sandberg (59) og Bahareh Letnes (29). «Du skal drepes i dag» var en av meldingene han sendte.

«Jeg har ikke gått ut av huset på tre dager. Jeg pleier å gå turer hver dag, men har ikke gjort det nå. Jeg har til og med ikke gått ut i hagen for å hente ved», sier Bahareh Letnes til Dagbladet.

Truslene startet i helgen, etter at Bahareh la ut et innlegg der hun ga sin støtte til den drepte iranske generalen Qasem Soleimani.


«Det begynte dagen etter jeg la ut innlegg om situasjonen i Iran. Fra klokka 7 til klokka 8 om morgenen ringte han flere ganger. Jeg svarte ikke, og han begynte å sende meldinger. Jeg anmeldte til politiet», sier hun.

Er vant med drapstrusler

Mannen er nå varetektsfengslet. Han skal selv ha møtt opp hos politiet og fortalt at han skulle drepe Bahareh.

Per Sandberg sier til Dagbladet at de er vant med å ha drapstrusler hengende over seg, men at de nå valgte å anmelde.

«Derfor har vi valgt å gjøre som vi har gjort. Dette må stoppe. Hun får ikke tid, livet stopper opp hvis dette skal vedvare. Dette virker veldig alvorlig», sier han.

«Lar vi det ligge, så stopper det aldri», sier han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Sitat fra min bok, Fremmede makter har flyttet inn, utgitt høsten 2018. Kan kjøpes, send bestilling👍. «Det var først da jeg ble kjent med hvordan det faktisk sto til at jeg turte å innrømme hvor godt jeg likte ham. Da skjønte jeg også hvorfor han gadd å møte meg, at han likte meg mer enn vanlig vennskap.. Jeg elsker Pers selskap, jeg elsker måten han er på, vi tenker på samme måte og deler synspunkter på det aller meste. Vi har felles verdier og felles interesser. Vi kjeder oss aldri sammen. ​ Jeg har aldri vært så lykkelig i et forhold før, aldri. Per har respekt for min identitet, bakgrunn, kultur, min historie, hele meg. Jeg har aldri blitt elsket så høyt før, jeg har aldri fått så mye omsorg, oppmerksomhet, kjærlighet, respekt, empati, trøst og hjelp. #book 📚#رقص #زندگی #دختر #tehran #عشق

Et innlegg delt av Bahareh Letnes |‌‌‌‌‌‌‌بهاره🦋 (@baharehletnes90)

Kan ikke ties ihjel

Per Sandberg forteller at han syns det er helt greit at folk er uenige i han og samboerens politiske synspunkt og meningsytringer.

«Hele det norske folk har en mening om oss. Det lever vi veldig godt med, men i Norge skal vi ikke bruke denne type metoder for å tie i hjel folk», sier han, og legger til:

«Og jeg kan si på vegne av meg og Bahareh: Den som tror, eller gleder seg over at de skal tie oss i hjel, skal bli utrolig skuffet i år også.»

«De kan ikke skremme eller tie meg i hjel. Jeg og Per er ikke laget for å bli skremt av disse folkene», sier Bahareh.

LES OGSÅ: Per Sandberg og Bahareh Letnes kjøper større hus sammen – avslører drøm om fremtiden

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter