Hjem Nyttig Perfekt tidsbesparende husmorstriks: Slik får du klærne rynkefrie uten stryking

Perfekt tidsbesparende husmorstriks: Slik får du klærne rynkefrie uten stryking

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Har du noen gang ønsket at klærne dine kunne komme ut av vaskemaskinen helt uten rynker, klare til å brukes umiddelbart? I en hektisk hverdag hvor hvert sekund teller, er det mange som ser etter måter å effektivisere tidkrevende husarbeid på, uten å gå på kompromiss med kvaliteten på klærnes utseende.

I dag skal du få et lite kjent triks med aluminiumsfolie som raskt kan gjøre klærne dine helt glatte. Dette trikset har den siste tiden spredd seg raskt på sosiale medier. Og det er ikke så rart, for er det egentlig noen som liker å stryke klær?

Slik gjør du det:

Trikset er såre enkelt. Du tar noen biter av aluminiumsfolie og rulle dem til baller på størrelse med tennisballer. Plasser disse ballene i trommelen på vaskemaskinen sammen med klærne. Trikset kan også brukes når du tørker klær, ved å legge folieballene i tørketrommelen sammen med tøyet.

Gjør som i videoen nedenfor:

@debongout

Alufolie wirkt antistatisch, weniger Falten und Wäsche bleibt fusselfrei 😏 #tipps #tippsundtricks #trockner #lifehacks #fürdich

♬ Elexsandom – Elexsandom

Hvordan virker det?

Under vaske- og tørkeprosessen vil aluminiumsfolieballene fungere som en naturlig tøymykner. De tilfører mykhet til stoffene, reduserer rynker og forhindrer oppbygging av statisk elektrisitet. Resultatet er klær som føles behagelig myke og ser ut som om de nettopp har blitt strøket.

Med dette enkle trikset kan du si farvel til lange timer med stryking. Du vil ha mer tid til overs for de tingene som virkelig betyr noe.

Prøv dette geniale trikset med aluminiumsfolie neste gang du vasker klær, og opplev hvor enkelt det kan være å få en rynkefri garderobe uten bruk av strykejern.

Se også du gjør det i videoen nedenfor:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com