in

Pernille Juvodden og John Carew fikk en liten jente

John Carew

John Carews kjæreste, Pernille Juvodden, ble mamma på sin egen 25-årsdag.

– I dag fyller jeg 25 år og klokken 01:37 den 26.03.2021 fikk jeg verdens beste bursdagsgave, skriver Juvodden på Instagram. Her deler hun også bilde av den lille jenta.

View this post on Instagram

A post shared by Pernille Juvodden (@pjuvodden)


I midten av mars meldte Pernille Juvodden at hun hadde biltt koronasmittet. Selve sykdomsforløpet var heldigvis av det milde slaget – men influenseren fryktet at hun måtte føde uten kjæresten ved sin side.

– Etter å ha ligget på isolat alene fra tirsdag av, klarte de fineste jordmødrene og legene å time fødselen slik at kjæresten min rakk å akkurat komme inn døren i det isolasjonen var ferdig 00:00 og jeg 10cm åpen, klar til å få datteren vår til verden. Det gikk akkurat og han fikk deltatt på vårt livs største øyeblikk, skriver hun videre i innlegget.

Hun legger til at selv om hun måtte være uten partner det meste av tiden, så følte jeg det aldri slik.

– Jeg kan ikke takke de FANTASTISKE menneskene som jobber på fødeavdelingen på Ullevål sykehus nok for den magiske jobben de gjorde for at jeg skulle føle meg trygg og ivaretatt. Hver eneste en fikk meg til å føle meg som en kriger og ga meg all selvtillit og kjærlighet jeg trengte for å potensielt måtte føde uten en partner, skriver Juvodden som er tydelig rørt over at så mange mennesker gjorde det de kunne for hun og partneren skulle få oppleve å ønske sitt første barn velkommen til verden, sammen.

– Ord kan ikke beskrive takknemligheten jeg har til de menneskene som har holdt meg i hånden og hjulpet oss denne uken som har gått. Ikke minst til verdens beste kjæreste som er den fineste pappaen og partneren jeg kunne bedt om, sier hun om partneren John Carew.

Juvodden legger til at fødselen ble bedre enn hun kunne drømt om.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Bjarne Brøndbo

DDE-Bjarne ble bestefar

Da Bjørn Tore veide 108 kilo tok farmor en prat med ham