Hjem Nyheter Person pågrepet i Moss – dyttet mann i rullestol på sjøen

Person pågrepet i Moss – dyttet mann i rullestol på sjøen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En person er pågrepet etter at en mann i rullestol ble hentet opp livløs fra sjøen i Moss tirsdag kveld.

Politiet mottok meldingen om hendelsen i Sundstredet i Moss rundt klokken 19.30. Operasjonsleder Henrik Larsen informerte Dagbladet om at en person er mistenkt for å ha skyld i at mannen havnet i vannet. I følge avisens kilder skal det handle om at mannen i rullestol ble dyttet på sjøen.

– Vedkommende er mistenkt for å ha bidratt til at mannen havnet i sjøen. Det gjenstår en del etterforskningsarbeid for å avklare hva som har skjedd, sier Larsen.

Mannen som havnet i vannet satt i rullestol. Ifølge Larsen ble mannen hentet opp livløs og det ble umiddelbart iverksatt livreddende førstehjelp. Larsen kunne ikke gi ytterligere opplysninger om helsetilstanden til mannen.

Hovedredningssentralen Sør-Norge bekreftet overfor Dagbladet at et redningshelikopter ble sendt til stedet fra Rygge lufthavn for å bistå i redningsaksjonen.

Pågrepet etter krangel

Moss Avis rapporterer at mannen som ble hentet opp av sjøen, ble kjørt bort i ambulanse. Hendelsen skjedde i nærheten av stupetårnet på kaia, ved brua som forbinder Moss sentrum med Jeløya.

Ifølge Dagbladets kilder var mannen i rullestolen involvert i en krangel på kaia. Under denne krangelen skal en av deltakerne ha dyttet mannen utfor kanten. Etter hendelsen ble en mann ført bort av politiet i håndjern.

Politiet har startet etterforskning for å avklare hendelsesforløpet og motivet bak handlingen. De jobber med å samle inn vitneforklaringer og annen relevant informasjon for å få en klarere forståelse av situasjonen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com