lørdag, august 8, 2020

Peter mistet det kjæreste han eide – fem år senere fikk han det på mirakuløst vis tilbake

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Enten man tror på mirakler eller ikke så skjer det fra tid til annen ting som gjør at de som opplever dem står tilbake målløse og forbløffet over hva de nettopp har vært vitne til. Og sterkt overbeviste om at det de følte eller så må ha vært noe mer enn bare en tilfeldighet.

Peter Bilello, opprinnelig fra Sicilia, arbeidet tidlig på 1060-tallet i Amerika. Under et besøk i hjemlandet introduserte hans mor ham til en ung flott kvinne ved navn Grace, og foreslo de kanskje skulle gifte seg.

Peter fulgte morens råd, og ikke lenge etterpå flyttet det lykkelige og nygifte paret til Harford i Connecticut. Der fikk de to barn sammen, etterhvert også barnebarn, og livet var vidunderlig.


Etter en tid fikk Peter en ide. Han ville gjøre noe søtt for å symbolisere den dype kjærligheten de delte. Han skrev navnet sitt på en dollarseddel, Grace på en annen, og så la han dem sammen i lommeboken sin.

Peter fortalte senere i et intervju med WTNH News at da han deretter la dollarsedlene i lommeboken sa; «disse skal forbli sammen i all evighet».

Dessverre ble det ikke slik, for noen år senere kom Peter ved et uhell til å bruke dem, og han var lenge fortvilet og klandret seg selv for hendelsen.

«Jeg ble sint på meg selv og følte med elendig. Jeg var sikker på jeg aldri kom til å se de to kjære dollarsedlene igjen», sa han.

Kun noen måneder etter de hadde feiret gullbryllup skjedde det tragiske. Grace måtte gi tapt for kampen mot kreft og Peter sto alene igjen – med knust hjerte.

Tiden gikk, og selv om sorgen stadig var der og Peter tenkte på konen hver eneste dag, gikk livet på sett og vis videre. Inntil en dag Peter opplevde det han selv betegner som et mirakel, og et tegn på at Grace stadig var hos ham i ånden.

Peter besøkte den lokale restauranten sammen med et av sine barnebarn da det skjedde noe som mildt sagt tok pusten fra ham.

For blant vekslepengene han fikk tilbake fra restauranten var nemlig den ene dollarseddelen – som Grace hadde skrevet navnet sitt på!

Peter trodde ikke sine øyne da han fikk tilbake de tre dollarsedlene i vekslepenger. Han var stum av følelser. Etter fem år!

Han dro umiddelbart til kirkegården hvor konen lå begravet for å fortelle henne hva som hadde skjedd. Han var sikker på det var et tegn fra henne om at hun stadig var hos ham.

Se videoen under for å høre Peter selv fortelle historien om da han opplevde sitt livs mirakel.

130,356FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter