in

Petter Northug åpner opp om farens reaksjon: – Det var vondt å ringe pappa

Petter og John Northug

I august slapp nyhetsbomben om at Petter Northug var stoppet av politiet etter råkjøring og det var gjort beslag av kokain i skistjernens bopel.  

– Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg, opplyste Petter Northug selv.

Det har vært mye fokus på saken med Northug, og selv har han stilt opp både på pressekonferansen og i intervjuer hvor han har lagt seg langflat. I oktober kom også nyheten om at Petter Northug har økt treningsmengdene leverer treningstider som imponerer langrennseliten. Det virker som han tar tak for å endre livsstilen.


Å fylle tida med mer trening er et klart mål, og en del av Petter Northugs gjenreisning.

Litt over seks gram

En uke før julaften kunne NRK melde om nye opplysninger i Northug-saken. Ifølge kanalen er den tidligere skistjernen siktet for å ha oppbevart litt over seks gram kokain og 0,6 gram MDMA i hjemmet sitt.

Videre siktes Northug for å ha kjørt over 200 kilometer i timen tre forskjellige ganger, i en periode over tre dager.

NRK opplyser også at «Northug skal også ha oppbevart tre tabletter som inneholdt det narkotiske stoffet Diazepam og to tabletter som inneholdt det narkotiske stoffet Alprazolam.

En opplysning fra saken gjelder også at Northug skal ha kjørt i motsatt kjørefelt mens han filmet og kommenterte det hele.

«Han kjørte også flere ganger i motsatt kjørefelt mens han hele tiden filmet og kommenterte egen kjøring. Den beskrevne kjøringen innebar en stor fare for ham selv og andre trafikanter», står det i siktelsen.

LES OGSÅ: Dette gjør at Petter Northugs situasjon kan være til nytte for andre

Mandag 21. desember kl. 12.00 finner tilståelsessaken mot Petter Northug sted i Oslo tingrett.

Slik reagerte faren

I et nytt intervju med Se og Hør forteller nå Northug hvordan det var å ringe pappa for å fortelle hva som hadde skjedd.

– Det var vondt å ringe pappa. Jeg beklaget med en gang det jeg hadde gjort. Så ble vi enige om at jeg skulle komme hjem – og det var godt å vite at jeg var velkommen. Mens det stormet som verst, var jeg hjemme på gården en periode. Jeg finner trygghet i familien, sier Northug til Se og Hør.

John Northug forteller også hvordan det var å motta den tøffe beskjeden fra sønnen sin.

– Det var en tøff telefon å få. Jeg hørte på det Petter fortalte, så sa jeg: Kom hjem nå, gutten min. Du er fortsatt velkommen. Jeg var aldri i tvil. Du vet, når det gjelder barna dine, gir du aldri opp, sier John Northug til Se og Hør.

LES OGSÅ: Positiv nyhet for Northug: – Vi fortsetter

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

prins henrik

Danmark får sannheten om prins Henrik i ny dokumentar

Märtha Louises private julebilder og tankevekkende tekst: – Tillat deg selv å føle glede