Hjem Kjendisnytt Petter Northug blir programleder

Petter Northug blir programleder

I fjor var Petter Northug med på TV-programmet «Landskampen» på TV 2. I år skal han også være med, men denne gangen som programleder.

I «Landskampen», kjemper norske og svenske idrettshelter mot hverandre. I fjor vant Petter over svenskene. Da var han på lag med Tiril Eckhoff, Emil Iversen og Therese Johaug.

Øyvind Mund var programleder i fjorårets program. Men i år er det altså Petter Northug som skal prøve seg. Men han skal ikke lede programmet alene. Det skal han gjøre sammen med den svenske skilegenden Gunde Svan. Petter og Gunde har vært i munnhuggeri flere ganger, og begge to er veldig spente på hvordan dette skal gå.

– Det ligger i ryggmargen min å sende stikk til svenskene, så det blir spennende å se om jeg klarer å holde meg i skinnet når jeg skal samarbeide med Sveriges største skilegende om programlederjobben, sier Petter Northug til TV 2.

Tror dette blir bra

Gunde Svan tror samarbeidet kommer til å bli bra, til tross for uenighetene dem imellom.

– Petter og jeg er nok ganske ulike, samtidig som jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre. Jeg har jo sett at Petter er dyktig foran kamera og han leverer one-linere på løpende bånd, så jeg tror at dette blir bra, sier han, og legger til:

– Vi får se om vi blir programlederduo eller konkurrenter, ler han.

I fjor ble programmet spilt inn på den greske øya Rhodos. I år skal programmet spilles inn på Rjukan i Vestfold og Telemark fylke.

Fire OL-gull

Gunde Svan er har tidligere vunnet fire gullmedaljer, én sølvmedalje og én bronsemedalje i OL. Han har også syv gull, tre sølv og én bronse i VM, og fem sammenlagtseire i verdenscupen.

Langrennsløperen er ikke helt ukjent med programlederjobben. Han har blant annet vært programleder for svenske «Fangene på fortet».

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com