lørdag, januar 16, 2021

Petter Northug legger opp

Mest lest nå

Norges skikonge takker for seg på en pressekonferanse onsdag klokken 12. 

Dette i følge både TV 2 og NRK.

Petter Northug har hatt noen tunge sesonger og allerede i november kunne han røpe at dersom han ikke var i form til desember ville han legge skiene på hylla.


– Hvis det ikke gås fort på ski fra midten av desember, så er det slutt. Da er kvaliken over, så gjenstår det å se om det blir noe mesterskap. Skandinavisk cup i midten av desember er siste frist, sa Northug etter sprintprologen på Beitostølen til Aftenbladet.

 

View this post on Instagram

 

Why Always Me ? 🤷🏽‍♀️

A post shared by Petter Northug Jr (@jantelov1) on

Nå er det altså slutt i følge TV 2. De skriver at onsdagens pressekonferanse vil være øyeblikket hvor Northug annonserer karrièreslutten.

Kanskje den største

Etter at nyheten sprakk tirsdagkveld har tusenvis av mennesker sendt sine hyllester til Northug gjennom sosiale medier.

TV2s langrennsekspert, Petter Skinstad, mener Northug kanskje er den største skiløperen vår.

– Hvis man ser på årene fra 2005 og frem til VM i Falun er det helt vanvittig hva han har oppnådd i verdenscup, VM og OL. Særlig i verdenscup og VM. I OL har han hatt litt stang ut, men sportslig sett vil han stå igjen som en av de aller, aller største gjennom tidene. Kommersielt og oppmerksomhetsmessig vil han stå igjen som kanskje den største, sier Skinstad til TV 2.

Trykk på deleknappen og lik artikkelen på Facebook for å hylle Northug for alle de uforglemmelige opplevelsene han har gitt det norske folk!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter