Hjem Kjendisnytt Petter Northug og «Oslolosen» med nytt konsept: Får med seg flere store idrettsnavn

Petter Northug og «Oslolosen» med nytt konsept: Får med seg flere store idrettsnavn

I fjor vår ble det kjent at humoristen Harald Eia hadde slått seg sammen med Petter Northug for å lage et helt nytt humorprosjekt for. Nå røper duoen hvilke ti kjendiser de vil utfordre i «Vinnerschkalle».

– Jeg trodde det var skjult kamera da TV 2 tok kontakt og ville ha noe drøyt, sa Harald Eia da de slapp de første meldingene om samarbeidet.

Sammen med langrennsikonet Petter Northug skal Eia, som dukker opp som karakteren «Oslolosen», kåre Norges største «Vinnerschkalle» blant ti norske kjendiser. Blant deltakerne duoen har fått med seg finner vi noen av våre største idrettshelter og profiler.

Vinnerschkalle» tas seerne med på en adrenalinfylt konkurranse der ti norske kjendiser blir utfordret til det ytterste.

Programmet ledes av Petter Northug, som gjennom åtte program skal veilede deltakerne gjennom krevende oppgaver, mens programledermakker Harald Eia i rollen som «Oslolosen» skal bidra med konstant utestemme og kruttsterke meninger om hva som kreves av en skikkelig vinnerskalle. I programmet kombineres blodig alvor og heftige øvelser med glimt i øyet og mye humor.

Programleder Petter Northug gleder seg stort til premieren 20. februar.

– Seerne kan forvente et morsomt program der deltakerne virkelig byr på seg selv. Med Harald sin bakgrunn som komiker og min erfaring som toppidrettsutøver, er programmet en god blanding av seriøs konkurransereality og mye humor, forteller programlederen.

På sedvanlig vis er ikke «Oslolosen» like full av lovord om deltakerne.

– Da jeg så de ti deltakere stige i land på Hudøy feriekoloni, så jeg ti sveklinger, slappfisker og sytepaver. Da de ti forlot øya åtte uker senere, var de ikke til å kjenne igjen. Noe som var rart, all den tid de fortsatt var ti sveklinger, slappfisker og sytepaver, forteller «Oslolosen».

Deltakerne i Vinnerschkalle. Foto: Espen Solli / TV 2

Dette er de ti deltakerne som skal kjempe om seieren i «Vinnerschkalle»:

  • Frank Løke
  • Karoline Dyhre Breivang
  • Isak Dreyer
  • Ragnhild Haga
  • Solveig Gulbrandsen
  • Magnus Midtbø
  • Cecilie Maria Bolander
  • Salum Kashfali
  • Silje Sandmæl
  • Jan Tore Kjær

«Vinnerschkalle» består av åtte episoder og har premiere på TV 2s flater tirsdag 20. februar 2024.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com