in

Petter og Vendela får ikke gjennomføre drømmebryllupet

petter pilgaard

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom vil heller ikke vente med å gifte seg til restriksjonene oppheves – dermed ryker drømmebryllupet til fordel for ekteskapet.

«Sofa»-aktuelle Petter Pilgaard (40) og Vendela Kirsebom (54) møtte hverandre under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016. Året etter bekreftet de romanseryktene.

Siden den gang har det gått slag i slag med egen tv-serie, samboerskap og høsten 2019 også frieri.


Ifølge Se & Hør gikk Petter Pilgaard ned på kne i Sør-Afrika. Vendela sa ja.

View this post on Instagram

A post shared by Petter Pilgaard (@petterpilgaard)

Inntil nylig har de ikke avslørt mye rundt bryllupsplanene. Men i et intervju med Dagbladets helgebilag Magasinet lettet de litt på sløret:

– Vi har jo veldig lyst å gifte oss. Og vi hadde planlagt et stort bryllup i år. Men slik ting er nå, med coronaen og alt dette her, ser det dårlig ut, sier Vendela Kirsebom til Dagbladet.

LES OGSÅ: Vendela på gråten av Petters fremtidsplaner

Pandemi og store sammenkomster har hvertfall ikke hittil vært en mulig kombinasjon. Dermed må paret fire litt på størrelsen.

– Men det kan nok være vi finner en løsning. Vi trenger kanskje ikke ha et så veldig stort bryllup? Kanskje et lite et er like bra?, mener Petter.

I starten var det mange som rett og slett nektet å tro at Petter og Vendela hadde et ekte forhold. Mange trodde det hele var et PR-stunt. Alderen var ett av temaene som gikk igjen.

– Aldersforskjellen mellom oss, at jeg er tretten år eldre enn Petter, har åpenbart vært problematisk for mange. Jeg forstår det, på en måte, samtidig oppleves det litt merkelig. Og sårende, faktisk. Jeg må innrømme at jeg i en periode syntes dette maset om aldersforskjellen var ganske slitsomt, sier Vendela og legger til at om menn er både ti, tjue, ja, tretti år eldre enn sine kvinnelige partnere, er helt greit, liksom. Men når man snur det, er det åpenbart et stort tabu.

De har hatt flere opplevelser som illusterer Vendelas påstand.

– Flere ganger har menn betrodd meg at deres koner også er eldre enn dem. Og det har de nærmest hvisket, sånn i all fortrolighet, sier Petter og rister litt på hodet og legger til at aldersforskjellen ikke er det eneste folk har reagert på.

Men forholdet er åpenbart ikke et PR-stunt om noen fortsatt skulle lure på det. Dersom ting går etter planen blir de ektefeller i løpet av året – om enn med litt færre gjester enn Vendela hadde håpet på.

LES OGSÅ: Vendela Kirsebom tatt i juks

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Thomas Markle

Thomas Markle planlegger ny dokumentar med hittil ukjente klipp og fotografier av datteren, Meghan

vinmonopolet

Strammer til i ytterligere 15 kommuner – åpner Vinmonopolet