in

Petter og Vendela på ferie: – Later vi som om dette er våre hvetebrødsdager

vendela og petter
Vendela og Petter. Foto: Instagram

12. juni skulle være Petter Pilgård og Vendela Kirseboms store dag. Invitasjoner var sendt ut, lokaler var ordnet, menyen var bestemt- med så måtte de utsette bryllupet.

Da romansen mellom Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ble kjent i 2017 var det mange som bare trodde det var en PR-jippo. Paret som raskt ble et av Norges mest omtalte par har gjort all tvil til skamme. Det er ikke tvil om at de to virkelig har funnet kjærligheten.

Og da paret var på ferie i Sør-Afrika i 2019 gikk Petter ned på kne. Omgitt av en flokk pingviner, fikk han ja fra sin Vendela.


En av pådriverne bak bryllupsplanene skal ifølge TV2 visstnok ha vært Petters mor, Wenche Pilgaard Mark. Hun uttalte tidlig til tv-kanalen at sønnen snart måtte få fingeren ut med å stille det berømte spørsmålet.

View this post on Instagram

A post shared by Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

I vinter sa paret at de ville vente til sommeren med bryllupet – nettopp fordi de så gjerne ville ha familie og venner med på den spesielle dagen. De skulle ha feiret 12. juni, men slik gikk det ikke.

– Som så mange andre par har vi måttet utesette bryllupet vårt. Vi har hele tiden ønsket å feire den store dagen sammen med hele familien, ikke bare deler av den. Vi vil dele dagen med dem uten restriksjoner, sier Vendela i et intervju med Se & Hør om kom ut 10. august.

Vendela avslører at hun ennå ikke har funnet kjolen.

– Den er foreløpig bare i tankene mine, men jeg vet omtrent hvordan den skal se ut. Og jeg gleder meg til å finne akkurat den riktige kjolen for meg, sier Vendela til ukebladet.

Egentlig skulle Petter og Vendela vært på bryllupsreise nå. Men ettersom bryllupet er utsatt så er også reisen det.

– Derfor later vi som om dette er våre hvetebrødsdager, sier Vendela.

Paret slapper av på Veierland. Petter bruker dagene på å fiske, og kan fortelle at de nesten er selvberget på mat. Vendela bruker ferien på å lese bøker og slappe av på solsengen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

hår

Jenta fikk kreft – da gjorde hennes 10-år gamle kamerat noe aldeles nydelig!

Slik endrer kroppen seg etter en måned uten alkohol og sukker

Slik endrer kroppen seg etter en måned uten alkohol og sukker