Hjem Kjendisnytt Petter og Vendela røper nye bryllupsdetaljer

Petter og Vendela røper nye bryllupsdetaljer

Nå er det klart hvor festen skal finne sted – og hvem som får æren av å være Vendelas forlover.

Petter og Vendela har flere ganger måttet utsette drømmebryllupet på grunn av pandemien. Men i vinter sa paret at de nå er lei av å vente:

– Nå er det satt. Nå blir det uansett om det bare blir Vendela og meg i en kjeller, uttalte Petter til TV 2 i vinter.

Paret kunne da avsløre at bryllupet blir i sommer og at de ser frem til å endelig kunne gi hverandre sitt «ja».

Petter røpet også at han dessuten også har et ekstra ønske når det gjelder bryllupet:

– Mormor har alltid drømt om å få oppleve at en av barnebarna gifter seg. For min del hadde det vært veldig hyggelig å gi henne den opplevelsen, sier han.

Nå skriver Dagbladet at vielsen – som vil foregå i juni – skal skje på  Hotel Continental og Kirsebom har valgt sin gode venn og kjendisstylist Jan Thomas (55) som forlover.

– Vi er i full gang, nå skjer det! Det er kjempeherlig og gøy. Ting har endelig åpnet opp og alt blir mye lettere. Vi har prøvd å planlegge lenge, men det har vært kjempevanskelig. Nå blir det vår, og nå blir det bryllup, sier Vendela.

Petter og Vendela skal også få hjelp av Santino Mirenna fra «Skal vi danse» for å lære seg brudevals.

Paret møtte hverandre under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016. Året etter bekreftet de romanseryktene.

Siden den gang har det gått slag i slag med egen tv-serie, samboerskap og høsten 2019 også frieri: Petter Pilgaard gikk ned på kne i Sør-Afrika – og Vendela sa ja.

En av pådriverne bak bryllupsplanene skal ha vært Petters mor, Wenche Pilgaard Mark. Allerede før sønnen gikk på kne i Sør-Afrika skal hun ha sagt til TV 2 at sønnen snart må få fingeren ut med å stille det berømte spørsmålet.

Petter har tidligere omtalt morens rolle som Kirsten Giftekniv, og fortalt at hun snakket om bryllup etter å ha kjent Vendela i to minutter.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com