in

Petter og Vendela selger leilighetene sine: – Nå begynner et nytt og spennende kapittel

petter pilgaard

Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) kjøpte leilighet sammen på Vinderen i april i år. Men etter kort tid kom kontrabeskjeden. De skulle ikke flytte sammen likevel, og så solgte de leiligheten. Den lå for langt unna byen.

«Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten», sa Vendela Kirsebom til Se og Hør den gangen.

Leiligheten var på hele 180 kvadratmeter og kostet 17 millioner kroner.

Selger hver sin leilighet

Nå bekrefter Vendela at hun og Petter selger hver sin leilighet i Oslo, og at de begge er på flyttefot.

«Det er litt vemodig å selge. Jeg har så mange fine minner fra den koselige leiligheten, men nå begynner et nytt og spennende kapittel for meg og Petter», sier Vendela til Se og Hør, uten å ville røpe noe mer konkret om flytteplanene.

Lagt ut for salg

Både Petter og Vendelas leiligheter er allerede lagt ut for salg. Petters leilighet ligger sentralt på Majorstua i Oslo. Den er på 60 kvadratmeter, har to soverom, stort bad og mulighet for garasjeleie. Prisantydingen er på 5,4 millioner kroner.

Vendelas leilighet ligger på Frogner rett bak Slottet og er på 102 kvadratmeter. I prospektet står det at den har tre soverom, peis, balkong og stukkatur, rosetter og originalt tregulv. Vendelas leilighet har en prisantydning på 9,8 millioner kroner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Fortsatt mulig med ett hopp i havet 👙håper alle har en fantastisk mandag🤸‍♀️🏄‍♀️

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

Noe av det største

Det var i forbindelse med at det ble kjent at reality-programmet deres «Vendela + Petter», skulle få en sesong to, at paret avslørte at de skulle bli samboere.

LES OGSÅ: Petter Pilgaard med overraskende gest til sin kjære Vendela under Allsang på Grensen

«Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen», sa Vendela da.

«Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, så da blir det deilig å ha et sted og kunne puste ut sammen mellom slagene», sa Vendela til Se og Hør etter boligkjøpet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

magellanpingvin

Han redder pingvinen som sitter fast i olje – så skjer det noe uventet

vasker hender

Fant tarmbakterier i vannflasker i barnehage – bør vaskes daglig