Hjem Kjendisnytt Petter Pilgaard har bursdag – Vendela deler private kjærestebilder

Petter Pilgaard har bursdag – Vendela deler private kjærestebilder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I dag fyller Petter Pilgaard 44 år!

Etter en rekke utsettelser som følge av pandemien kunne Vendela Kirsebom og Petter Pilskog endelig gi hverandre sine «ja» den 17. juni 2022. Og livet som mann og kone virker å passe de to utmerket.

I fjor deltok Vendela Kirsebom i det populære underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen. Og like etter hun røk ut av programmet ventet hvetebrødsdager i Mexico sammen med Petter, som hun endelig kunne gi sitt ja til forrige sommer, etter at bryllupet hadde blitt korona-utsatt en rekke ganger.  Dette ble et kjærkomment avbrekk for henne.

Bryllupsreisen gikk til Tulúm, som ifølge reisebyrået Apollo er som en reise til paradiset. Her kunne hun bruke tiden på å forsone seg med måten rekruttlivet tok slutt.

– Jeg er så glad for at Petter var der. Det var fint å kunne snakke med ham, og bare få lov til å være lei meg. Hans støtte betyr alt, sier Vendela til Se og Hør.

De skriver videre at ekteparet er der for hverandre i gode og onde dager, og føler at forholdet har fått en ny dimensjon etter at de giftet seg.

– Jeg føler at vår kjærlighet stadig blir sterkere. Det er kanskje litt gammeldags, men føles veldig fint og ekte, sier Petter.

Gjennom TV-programmet «Vendela + Petter gifter seg» fikk det norske folk følge bryllupsplanleggingen til paret. Og Vendela syntes det var rørende at så mange engasjerte seg.

«Etter storm kommer solskinn ☀️☀️☀️😀😍 skriver Vendela til bildeserien nedenfor.

De to er ikke redd for å dele bilder fra hverdagen, og kommer ofte med fine kjærlighetserklæringer til hverandre på sosiale medier.

Vendela Kirsebom
Foto: Vendela Kirsebom / Instagram

«Noen herlige sommerminner ❤️🌴👙🏄‍♀️sammen med deg fantastiske mannen min❤️»

Vendela og Petter
Foto: Vendela Kirsebom / Instagram

«God stemning i sofaen selv om gubben har brøytevakt, og snart må ut❄️🚜💨»

Foto: Vendela Kirsebom / Instagram

Så kjekt å se at kjærligheten blomstrer! Vi ønsker Petter masse til lykke med 44-årsdagen! Du må gjerne klikke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com