lørdag, januar 23, 2021

Petter Pilgaard har fått drømmejobben

Mest lest nå

Petter Pilgaard (40) har drømt om å kjøre gravemaskin siden han var liten gutt. Nå har drømmen endelig gått i oppfyllelse. TV-profilen har fått sommerjobb og prøvetid hos Hadeland Maskindrift AS.

Petter forteller at han egentlig liker å sove lenge om morgenen. Men at han nå må stå opp grytidlig.

– Gleden trumfer trøttheten. Jeg har aldri vært så «happy» over å gå på jobb noensinne. Det er jo dette jeg skal drive med. Nå må jeg bare stå på og vise at jeg har noe der å gjøre, sier han til VG.


Arbeidsoppgavene varierer fra dag til dag. Den første uken på jobb ble Petter satt til å klippe gress.

– Det kan dreie seg om snøbrøyting, kosting, og alt som kommunens drift trenger hjelp til – graving, asfaltlegging, vedlikehold, tømme søppel i parker og plukke opp hensatte ting. Jeg bare elsker det og er stolt som en hane, forteller han.

Samboeren ga et spark bak

Det var samboer Vendela Kirsebom som ga Petter et spark bak. Hun overrasket han nemlig med et gravemaskinkurs for to år siden.

– Det er takket være Vendela at jeg har mulighet. Hun sørget for at jeg fikk lappen på gravemaskin, hjullaster og dumper. Og det er dette som er meg. Jeg skal ikke surre rundt i dress. Tidligere har jeg misforstått helt hva jeg skal drive med, sier Petter.

Håper på fast jobb

Om det blir tid til å figurere i rampelyset fremover, er Petter usikker på.

– Vi får se hvor mye tid denne jobben tar, om det blir mulighet til å gjøre andre ting ved siden av. Jeg har allerede sagt nei til enkelte TV-ting for å prioritere dette. Så jeg går «all in», sier han og håper han får fast jobb etter prøvetiden.

– Nå får jeg lært meg hvordan dette fungerer. Og så får jeg vist for meg selv og andre at livet kan ta nye veier, og at det aldri er for sent å følge drømmene. Man må bare tørre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter