in

Petter Pilgaard med overraskende gest til sin kjære Vendela under Allsang på Grensen

Petter Pilgaard og moholt
Petter Pilgaard

Den norske sommeren kan være lunefull, og man kan aldri være helt sikker på hvordan været blir fra den ene dagen til den andre. Men enkelte ting slår aldri feil, og like sikkert som kalenderen forteller oss det er sommer, like sikker kan man være på at nye episoder fra det populære programmet «Allsang på Grensen» dukker opp på TV-skjermene rundt om i de norske hjem. Til stor glede for mange.

Programmet der Katrine Moholt leder publikum gjennom den ene allsangslageren etter den andre, og med et vell av populære artister. Noen mer kjente enn andre, og nylig var den ikke helt ukjente Petter Pilgaard gjest i programmet. At Petter har mange skjulte talenter er det ingen tvil om, og nå har han også kommet ut av skapet som sanger – og hvilken debut det var.

Hedret kjæresten 

Ikke bare viste Petter gode takter som sanger, han er selvsikker, ydmyk og slettes ingen dårlig artist, og full av overraskelser. Som blant annet da han oppdaget Vendela sitte blant publikum!

Petter gikk rundt på det store området mens han fremførte sangen «Idyll» av Postgirobygget da han plutselig oppdaget han sto foran kjæresten, Vendela Kirsebom. Han setter seg umiddelbart ned på kne foran henne og stemmer i med refrenget; «Og ja det var kjærlighet …», hvoretter han reiser seg opp, gir henne et kyss og går videre.

En vakker gest som helt klart bekrefter den kjærligheten de to har seg i mellom, selv om spekulasjonene har gått om det motsatte. Hvilket vel feier enhver tvil til side.

Nedenfor kan du se hele opptrinnet: 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

den britiske kongefamilien

Se bildene fra dåpen til prins Prins Harry og Meghans sønn

prins harry og diana

Prins Harry hedret moren sin i rørende tale