Hjem Kjendisnytt Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom åpner opp om bryllupsdetaljer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom åpner opp om bryllupsdetaljer

Petter Pilgaard (38) og Vendela Kirsebom (52) ble et av Norges mest omtalte kjendispar da de i mai 2017 bekreftet at de var kjærester. 

Realitykjendis Petter og tidligere modell Vendela traff hverandre på «Farmen kjendis» i 2016, og utviklet raskt et nært forhold. Et forhold som etterhvert utviklet seg til noe mer enn bare vennskap.

Selv bekreftet Vendela forholdet på sin egen Facebookside og skrev den gang:

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem.»

Viser kjærligheten

Paret er ikke redd for å vise offentligheten at de er kjærester og trives i hverandres selskap, og benytter ofte sosiale medier til å vise sin kjærlighet ovenfor hverandre.

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentines @vendelaofficial😍 Jeg elsker deg❤️

A post shared by Petter Pilgaard (@petterpilgaard) on

«Tenk at verdens beste kjæreste og verdens beste venninne har bursdag på samme dag. Så heldig jeg er som har dere i livet mitt», skrev Vendela på Facebook da Petter hadde bursdag i februar.

Vi vil jo gifte oss

Nå er paret aktuell som deltakere i tv-programmet «Familieduellen». I den anledning har TV 2 laget en sak hvor de åpent forteller om et ønske om en dag å bli mann og kone.

En av pådriverne bak bryllupsplanene er Petters mor, Wenche Pilgaard Mark, hun forteller til TV 2 at sønnen snart må få fingeren ut med å stille det berømte spørsmålet.

– Noen hadde nok blitt skremt… Mamma snakket om bryllup etter å ha kjent Vendela i to minutter. Men du kunne vel egentlig ikke blitt tatt imot på en bedre måte? sier Petter, før Vendela skyter inn:

– Alle spør hele tiden om når vi skal gifte oss, så vi må tulle og kose oss med det. Vi vil jo gifte oss!

Vi ønsker Petter og Vendela masse lykke til med kjærligheten og de fremtidige bryllupsplanene! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com