lørdag, juni 12, 2021

Petter Pilgaard starter for seg selv: «Jeg har stått på feil scene hele livet»

Mest lest nå

Etter mange år i TV-bransjen og rampelyset, ønsker Petter Pilgaard å gjøre noe helt annet. Nå starter han for seg selv, og er strålende fornøyd.

Ett år etter at Petter fikk jobb i anleggsbransjen starter han nå opp for seg selv med firmaet «Pilgaard maskin».

I starten skal han blant annet klippe gress, brøyte når snøen kommer, kjøre masser med traktor og drive med vårrengjøring.


– Ganske enkle ting i begynnelsen, for jeg er jo fortsatt under opplæring. Men jeg tenkte etter hvert å begynne med graving, forteller Pilgaard til TV2. Han også ønsker å ansette medarbeidere når tiden er moden for det.

Vendela Kirsebom støtter samboeren som hun møtte på «Farmen kjendis» i 2017 fullt ut, og er sikker på at det blir nok av oppdrag.

– Jeg vet at det er veldig mange som har ringt, så Petter er jo beskjeden nå. Det er mange som vil samarbeide, og jeg tror det er garantert nok av jobb, sier den tidligere supermodellen til TV2.

Et forbilde for yngre mennesker

Kirsebom er strålende fornøyd med at samboeren kan være et forbilde for yngre mennesker.

– Det er mange som kanskje ikke tør å velge yrket som anleggsarbeider, men det er så mange utfordringer og det er et så fint miljø, sier hun.

Pilgaard sier seg enig i det og bekrefter:

– Kjempemiljø! Så jeg anbefaler anleggsbransjen og byggfag. Det er kult. Du ser jo hvor glad jeg er hver gang jeg kommer hjem, sier han og smiler mot samboeren.

41-åringen forteller at han nå endelig føler seg hjemme, men han utelukker ikke en kombinasjon av de to bransjene.

– Hvis dette går dårlig, da må jeg vel kanskje steppe ned til tv-bransjen igjen da, ler han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter