lørdag, august 8, 2020

Petter Stordalen avslører hvem den nye kjæresten er

Mest lest nå

Vet du hvorfor du bør spise ingefær hver dag? Her er 7 gode grunner!

Ingefær er både godt og sunt, og det har faktisk en rekke positive helseeffekter mange kanskje ikke er klar over. Vondt i magen? Treningsverk? Menstruasjonssmerter?...

I november ble det avslørt at Petter Stordalen og Gunhild Stordalen gikk hver til sitt etter 14 år som gift.

– Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, uttalte de i en pressemelding.

Nå har hotellkongen funnet kjærligheten på ny, denne gang med svenske Märta Elander Wistén (30). Det rapporterer VG.


– Det ble faktisk coronakrisen som førte oss sammen. Märta kom til Oslo på besøk like før alt stengte ned, og ble stuck med meg her, sier Stordalen til avisen.

Märta Elander Wistén var tidligere en suksessfull sprangrytter som blant annet tok gull i laghoppping for Sverige i EM i 2007.

Gunhild glad på Petters vegne

Da det ble kjent at Gunhild og Petter ikke lenger var et par, fortalte Gunhild til VG at de fremdeles er hverandres beste venner.

– Vi har hatt fjorten fantastiske år sammen. Vi har stått side om side i ekstreme opp- og nedturer, som gjør at vi alltid vil ha et helt unikt forhold. Men vi har begge jobbprosjekter som har gjort at vi har sett mindre til hverandre. Vi har sammen funnet ut at vi ønsker tid til å gjøre det vi brenner for hver for oss. Vi er fortsatt hverandres beste venner og støttespillere, sa Gunhild Stordalen den gang.

Nå når det er kjent at Petter har fått ny kjæreste, sier hun til avisen at hun bare er glad på eksmannens vegne.

– Jeg er glad Petter har funnet kjærligheten igjen, det fortjener han. Petter og jeg er for alltid gode venner, og jeg ønsker dem alt godt. Jeg har ikke møtt Märta ennå, men jeg har hørt så mye bra og gleder meg til å bli kjent med henne, sier hun til VG.

Gratulerer med å ha funnet kjærligheten igjen, Petter!

130,356FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter