Hjem Kjendisnytt Det nye bildet av Petter Stordalen hylles

Det nye bildet av Petter Stordalen hylles

Del
X

Da Sunclass Airlines, som er charteroperatøren Vings eget flyselskap, tok av for å fly rundt 200 feriegjester til Rhodos fikk de selskapets hovedeier som flyvert-lærling i kabinen.

Det de reisende ikke visste, var at de under flyturen ville bli ivaretatt av en helt spesiell steward i kabinpersonalet om bord: Petter Stordalen, som er storeier i charterselskapet Ving, hadde inntatt kabinen som lærling for en dag.

Etter flyturen tilbrakte investoren flere dager på Vings familiehotell Sunwing Kallithea Beach på Rhodos.

Det å være ute i felten og møte både ansatte og gjester ligger i Petter Stordalens DNA. Det var derfor en selvfølge å påta seg rollen som flyvert om bord i forbindelse med en reise til Rhodos. Og den drøyt tre timer lange flyturen ble noe helt ekstra.

Petter sørget for å servere passasjerene champagne, komme med kunngjøringer i kabinen og snakke med gjester, noe som ble satt stor pris på.

– Ving er en nordisk kronjuvel og helt siden kjøpet i 2019 har jeg gjentatte ganger blitt imponert over selskapets drift og kultur. Nå var det på tide også å følge med på arbeidet til personalet på stedet på tur og hjelpe til så godt jeg kunne. Det var en fantastisk tur og etter den er det tydelig at ikke bare personalet er gull verdt, men at Ving også har de beste reisende i Norden, sier Petter Stordalen i en pressemelding fra Ving der selskapet også deler bilde av investoren i aksjon med trallevogna.

Under det to dager lange oppholdet på Rhodos syntes han også det var viktig å møte både gjester og ansatte på familiehotellet Sunwing Kallithea Beach, som er et av Vings mest populære hoteller.

Også der ble Stordalen en suksess blant gjestene – han praktiserte som treningsinstruktør og ledet vanngymnastikken.

Det var 31. oktober 2019 det ble klart at Ving og morkonsernet Nordic Leisure Travel Group (NLTG) fikk nye eiere etter den høyprofilerte konkursen til den britiske reisegiganten Thomas Cook Group plc. Petter Stordalen kom inn som en av majoritetseierne i selskapet gjennom sitt investeringsselskap Strawberry Group, og eier i dag 39,5 prosent av konsernet.

De øvrige 39,5 prosentene eies av kapitalfondet Altor og de resterende 19,5 prosentene av TDR Capital og ledelsen i NLTG eier 1,25 prosent.

Gruppen inkluderer turoperatørene Ving Sweden og Ving Norge, Globetrotter, Spies i Danmark, Tjäreborg i Finland, flyselskapet Sunclass Airlines og hotellselskapet Resorts & Hotels, som inkluderer sine egne hotellkjeder Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels.

Konsernet selger årlig cirka 1 325 000 reiser i Norden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com