søndag, februar 28, 2021

«Petter uteligger» er klar med ny serie – dette er oppfordringen hans

Mest lest nå

I løpet av de siste årene har nordmenn blitt godt kjent med Petter Nyquist. Gjennom en rekke programmer har han belyst situasjonen til og hjulpet mennesker som faller utenfor samfunnet på grunn av rusproblemer.

En rekke priser har det også blitt, blant annet for programmet «Petter uteligger» som ble kåret til beste dokumentarserie under Gullruten 2016.

Serien «En ny sjanse» ble nominert til publikumsprisen under Gullruten 2018. Det var denne serien som startet konseptet =Kaffe. En kaffesjappe som skulle drives av rusavhengige.


– Dette er en form for arbeidstrening, og innebærer at de må gjøre seg mange nye erfaringer. De må blant annet lære kundeservice – og de har blitt baristaer. De har fått et sted å gå til, sa Nyquist da den første =Kaffe åpnet til TV 2.

Klar med ny serie

Og nå kommer Petter Nyquist med enda en serie som kommer til å varme hjertene til det norske folk. I starten av januar skrev han selv på Facebook:

«Endelig kan jeg dele med dere det siste prosjektet jeg har holdt på med:-)
I ett og et halvt år har jeg fulgt mennesker som har falt utafor på grunn av rus eller psykiske problemer. Gjennom å være med i organisert idrett har de fått tilbake motivasjon, selvtillit, mestringsfølelse og muligheten til å skape seg et bedre liv. Men veien dit er både hard og lang.»

Og i dag, fredag 22 januar, kommer han med et nytt innlegg på Facebook hvor han skriver litt mer om hva serien handler om. Oppfordringen hans til de som sliter med rus og psykisk helse er klar. Aktivisering, ha noe å gå til og være en del av et fellesskap betyr alt.

Petter skriver:

«Nå er det drøyt seks år siden jeg tilbragte 52 dager på gata i Oslo. Siden den gang har jeg blitt kjent med mange fine folk som sliter med rus eller psykisk helse. Flere av dem har klart å finne motivasjon til å skape seg et bedre liv, men veien er lang og krevende. Det handler om å aktivisere seg og ha noe fast og gå til. Men også om å være en del av et trygt og godt fellesskap. Det er det den nye serien vår handler om. Og jeg gleder meg stort til å dele den med dere.
«Petter Uteligger: Idretten skaper sjanser» kommer på TV 2 kl 22.15, søndag førstkommende. Du kan også se den på TV 2 SUMO.
Del gjerne!»I videoklippet nedenfor kan du se promoen til serien som har premiere på søndag:

"Petter Uteligger: Idretten skaper sjanser" – ep 1 åpning

Nå er det drøyt seks år siden jeg tilbragte 52 dager på gata i Oslo. Siden den gang har jeg blitt kjent med mange fine folk som sliter med rus eller psykisk helse. Flere av dem har klart å finne motivasjon til å skape seg et bedre liv, men veien er lang og krevende. Det handler om å aktivisere seg og ha noe fast og gå til. Men også om å være en del av et trygt og godt fellesskap. Det er det den nye serien vår handler om. Og jeg gleder meg stort til å dele den med dere. "Petter Uteligger: Idretten skaper sjanser" kommer på TV 2 kl 22.15, søndag førstkommende. Du kan også se den på TV 2 SUMO.Del gjerne!

Posted by Petter Uteligger on Thursday, January 21, 2021

LES OGSÅ: Husker du Svein fra «Petter Uteligger»? Slik går det med han nå

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter