onsdag, september 23, 2020

Petter uteligger jubler over gladmelding: – det er jo bare helt fantastisk rått

Mest lest nå

Tirsdag morgen delte Petter Nyquist de gode nyhetene på sosiale medier.

I løpet av de siste årene har nordmenn blitt godt kjent med Petter Nyquist. Gjennom en rekke programmer har han belyst situasjonen til og hjulpet mennesker som faller utenfor samfunnet på grunn av rusproblemer.

En rekke priser har det også blitt, blant annet for programmet «Petter uteligger» som ble kåret til beste dokumentarserie under Gullruten 2016.


Serien «En ny sjanse» ble nominert til publikumsprisen under Gullruten 2018. Det var denne serien som startet konseptet =Kaffe. En kaffesjappe som skulle drives av rusavhengige.

– Dette er en form for arbeidstrening, og innebærer at de må gjøre seg mange nye erfaringer. De må blant annet lære kundeservice – og de har blitt baristaer. De har fått et sted å gå til, sa Nyquist da den første =Kaffe åpnet til TV 2.

=Kaffe er Oslos mest populære serveringssted

Vårt Oslo kan i dag meddele at =Kaffe er det absolutt mest populære serveringsstedet i Oslo.

Det er Google Maps som i anledning sin 15-årsdag har sett på populariteten til serveringssteder i Oslo.

— Det var en hyggelig overraskelse. Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene våre. Ikke bare for produktene våre, men også for god service og blide ansatte. Mange av kundene setter pris på oss. De vet at når de kjøper noe her, så bidrar det også til inkludering og å gi folk en ny sjanse i livet, sier daglig leder i Erlik Kaffe, Katrin Larsen til Vårt Oslo.

LES OGSÅ: Husker du Svein fra «Petter Uteligger»? Slik går det med han nå

Pressesjef i Goolgle Norge, Hanne Skjervold, forteller til magasinet at hun ble glad da hun så hvem vinneren var.

— Vi ante ikke hvem som ville komme på toppen av listen. Jeg må innrømme at jeg ble veldig glad da jeg så hvem som stakk av med seieren. Kriteriene er en kombinasjon av karakter og hva folk skriver. Det er mange fine og ektefølte anmeldelser om Erlik Kaffe, og de vant soleklart, sier hun.

Petter Nyquist jubler

En som naturligvis er fornøyd med resultatet er Petter Nyquist. I et innlegg på Facebook beskriver han hvordan sin glede over nyheten:

«WOOOW!!!
…det er jo bare helt fantastisk rått at =KAFFE er kåret til Oslo’s mest populære serveringssted.

I anledningen Google Maps sin 15-årsdag gjorde de et dypdykk for å se hvile steder i Oslo som er aller mest populære basert på brukernes anmeldelser og vurderinger.

Der trumfet =KAFFE på toppen bare drøye to år etter første kaffe ble servert.
Tommel opp til alle de herlig folka som til daglig jobber der og yter eksepsjonell god service og leverer produkter av skikkelig kvalitet.
Og til alle de besøkende som tar turen innom som bidrar til inkludering.»

Vi gratulerer så mye med fantastiske resultater! Trykk gjerne på deleknappen for å gratulere gjengen bak =Kaffe du også! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter