Forsiden Kjendisnytt Pierce Brosnan og kona feirer 25 års kjærlighet - Se bildene som...

Pierce Brosnan og kona feirer 25 års kjærlighet – Se bildene som viser tidsreisen

Vi kjenner nok Pierce Brosnan best fra skjermen som kvinnebedåreren James Bond og elskeren til Meryl Streep, men Pierce Brosnans ekteskap i det virkelige liv ser bedre ut enn hva noen film kunne fremstilt.

For en tid tilbake feiret kjekkasen 25 årsdag med kona Keely Shaye Smith. Og selv etter 25 år er det lett å se at paret fremdeles er forelsket.

Brosnan er nok mest kjent som James Bond agent 007 for oss nordmenn, og nå om dagen er han aktuell i filmen Mamma Mia! Here we go again.

Reklame

Man skulle gjerne tro at Brosnan har levd et liv med mange kvinner. Men det er så langt fra sannheten man kan komme. Han har nemlig vært kjæreste med Keely i 25 år, 17 av de som gift.

Det nydelige paret har fem barn sammen. 

Som ved de fleste forelskelser traff paret hverandre ved en tilfeldighet. Keely jobbet som journalist og skulle intervjue Pierce da søt romantikk oppsto.

Det ble kjærlighet fra første blikk. Pierce har i et intervju med Independent forklart hva det var med Keely som gjorde at han falt pladask.

«Jeg elsker henne styrke og lidenskap. Hun har en styrke jeg aldri kunne levd foruten. Hver gang Keely ser på meg, blir jeg svak», forteller Brosnan i intervjuet.

LES OGSÅ
Kronprinsparet feiret 18 års bryllupsdag. Slik ble Mette Marit godtatt av folket til slutt

Etter syv år som kjærester valgte paret å gifte seg i Irland.

Nylig fortalte Brosnan The People om hva paret gjør for å fremdeles nyte hverandres selskap og holde kjærligheten ved like.

«Min kone og jeg var nylig på en reise til Santa Barbara. En typisk romantisk tur hvor vi ruslet rundt og så på husene og drakk gode viner. Vi hørte ikke på musikk, vi hørte bare på hverandres stemmer mens vi sammen prøver å forstå verden.» 

Pierce Brosnan og kona er et av de parene som har vært lengst sammen i Hollywood. 

De forteller at en av hemmelighetene til et lykkelig ekteskap er å prioritere tid til hverandre.

Det er lett å se at dette paret fremdeles har «gnisten» for hverandre, er du ikke enig? 

Vi ønsker paret gratulerer med 25 år sammen – ekte forbilder for hvordan et ekteskap skal være! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Jasså, trodde du sommeren var over? Nei da, denne uken får vi en ny supersommer

I starten av uka, kan vi få helt opp mot 30 varmegrader i Sør-Norge. Og mot midten av uka, når temperaturene også Nord-Norge. Har du...

Kronprinsparet feiret 18 års bryllupsdag. Slik ble Mette Marit godtatt av folket til slutt

Det var ikke bare enkelt for Mette Marit å bli kjæreste med kronprinsen, og senere hans kone og landets kronprinsesse. Men etter 18 år...

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT