søndag, juni 13, 2021

Pierce Brosnan og kona feirer 27 års kjærlighet – Se bildene som viser tidsreisen

Mest lest nå

Vi kjenner nok Pierce Brosnan best fra skjermen som kvinnebedåreren James Bond og elskeren til Meryl Streep, men Pierce Brosnans ekteskap i det virkelige liv ser bedre ut enn hva noen film kunne fremstilt.

For en tid tilbake feiret kjekkasen 27-årsdag med kona Keely Shaye Smith. Og selv etter 27 år er det lett å se at paret fremdeles er forelsket.

Brosnan er nok mest kjent som James Bond agent 007 for oss nordmenn, og ikke minst fra nyere tid med sin rolle i filmen Mamma Mia! Here we go again.

Man skulle gjerne tro at Brosnan har levd et liv med mange kvinner. Men det er så langt fra sannheten man kan komme. Han har nemlig vært kjæreste med Keely i 25 år, 17 av de som gift.

Det nydelige paret har fem barn sammen. 

Som ved de fleste forelskelser traff paret hverandre ved en tilfeldighet. Keely jobbet som journalist og skulle intervjue Pierce da søt romantikk oppsto.

Det ble kjærlighet fra første blikk. Pierce har i et intervju med Independent forklart hva det var med Keely som gjorde at han falt pladask.

«Jeg elsker henne styrke og lidenskap. Hun har en styrke jeg aldri kunne levd foruten. Hver gang Keely ser på meg, blir jeg svak», forteller Brosnan i intervjuet.

Etter syv år som kjærester valgte paret å gifte seg i Irland.

Brosnan har uttalt seg til The People om hva paret gjør for å fremdeles nyte hverandres selskap og holde kjærligheten ved like.

«Min kone og jeg var nylig på en reise til Santa Barbara. En typisk romantisk tur hvor vi ruslet rundt og så på husene og drakk gode viner. Vi hørte ikke på musikk, vi hørte bare på hverandres stemmer mens vi sammen prøver å forstå verden.» 

Pierce Brosnan og kona er et av de parene som har vært lengst sammen i Hollywood. 

De forteller at en av hemmelighetene til et lykkelig ekteskap er å prioritere tid til hverandre.

Det er lett å se at dette paret fremdeles har «gnisten» for hverandre, er du ikke enig? 

Vi ønsker paret gratulerer med 27 år sammen – ekte forbilder for hvordan et ekteskap skal være! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter