søndag, april 18, 2021

Piers Morgan snakker for første gang ut etter Meghan Markle-kritikk: Billig og smakløst

Mest lest nå

Det har stormet rundt journalist og Tv-personlighet Piers Morgan etter at han sterkt kritiserte Meghan Markle og prins Harry etter parets Oprah-intervju – nå snakker han ut for første gang.

Den britiske journalisten har flere ganger de siste årene «slengt med leppa» mot hertugparet av Sussex. I mars toppet det seg etter parets mye omtalte intervju med Oprah Winfrey.


Etter at Morgan gikk hardt ut mot hertuginnen i frokostprogrammet «Good Morning Britain» og deretter forlot jobben som programleder for programmet, skrev han på Twitter:

«På mandag sa jeg at jeg ikke trodde på det Meghan Markle sa i Oprah-intervjuet. Jeg har hatt tid til å reflektere rundt denne påstanden, og jeg tror henne fremdeles ikke».

Morgan deler også meningene sine hyppig på Instagram.

Billig, smakløst og uheldig

Nylig ble Morgan intervjuet av journalist Tucker Carlsen i Fox News. Her kommer det frem at han fremdeles står ved meningene sine og at han ikke tror på Meghan Markle, skrive The Guardian. Han forteller videre at han blir støttet av store deler av det britiske folk:

– Gamle, unge, svarte, hvite, det spiller ingen rolle. De har kommet opp til meg i hopetall hver dag, sier han i intervjuet og beskriver Meghan og Harrys intervju som «billig, smakløst og uheldig».

Flere jobbtilbud

Videre i intervjuet beskylder Morgan hertugparet for å fortelle mange latterlige løgner i Oprah-intervjuet.

– Her er vi, en måned senere, og for å være ærlig – jeg har hatt mye tid til å tenke på dette, og jeg tror fortsatt ikke på noe av det de sier. 17 ulike påstander fra dem har nå vist seg å være enten helt usanne eller massivt overdrevet eller umulig å bevise, sier 56-åringen i intervjuet, ifølge E! News.

I følge Morgan har han fått flere jobbtilbud etter at han måtte slutte i jobben sin i «Good morning Britain». 56-åringen har tidligere jobbet som redaktør i «News of the world» og Daily Mirror.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter