in

Pippa Middleton skal ha fått en jente

Det er People Magazine som hevder at Pippa og ektemannen James Matthews har fått en liten jente.

Helt siden søsteren til hertuginne Kate, Pippa Middleton, dukket opp for å feire dronningjubileet med en stor kul på magen har det gått graviditetsrykter. Nå bekreftes det at Kate snart blir tante igjen.

– Pippa og familien hennes er overbegeistret. Det er en veldig spennende tid i livene deres, bekrefter en venn av paret til Daily Mail.

Nå skriver People Magazine at Pippa og ektemannen James Matthews, som også foreldre til den 3 år gamle sønnen Arthur og den 1 år gamle datteren Grace, offisielt skal ha blitt en familie på fem.

Den lille babyen er det sjette barnebarnet til Carole og Michael Middleton, og enda et lite søskenbarn til prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.

Pippas tre barn kommer trolig til å se mye til sine kongelige søskenbarn i fremtiden. Ifølge en kilde planlegger Pippa og familien å flytte til en landsby nær Bucklebury, i Berkshire, hvor Pippa og søsknene hennes vokste opp og hvor foreldrene deres fortsatt bor.

View this post on Instagram

A post shared by ✧*:.。. 𝓑𝓻𝓲𝓽𝓲𝓼𝓱 𝓡𝓸𝔂𝓪𝓵 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 ღ .。.:*✧ (@britishroyalfamily_uk)

Pippa og ektemannen skal ha kjøpt et imponerende hus til 15 millioner pund her. Det tilsvarer rundt 180 millioner kroner. Ekteparet som har to barn fra før skal ifølge kilder ser frem til å bo nærmere foreldrene hennes.

Deres nye hjem vil også kun være 50 minutter fra Windsor – hvor Kate, William og deres tre barn flytter denne sommeren.

Samtidig som Pippa har vært på husjakt, oppdratt to barn og forberedt familielivet på et tredje, har hun ifølge Daily Mail også tatt en mastergrad i kroppsøving, idrett og fysisk kompetanse.

– Jeg har kost meg med balansen mellom arbeid, mammarollen og det å komme tilbake til lesing, skriving og læring igjen, skal Pippa tidligere ha sagt om studiene sine.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

VG: Jan Helge Andersen er siktet på nytt i Baneheia-saken

Tenåring fant håndveske på parkeringsplassen – fikk 170.000 i finnerlønn