Pitbullen Riddick ble reddet av en dyreorganisasjon etter at han ble kastet ut av en bil i fart i 2005. Han ble adoptert av et par, og sønnen og hunden har fått et veldig spesielt og nært vennskap.

Foto: Bryan Junior

Bryan Junior og kona hans så bilde av pitbullen Riddick på Facebook etter at han ble reddet. De visste umiddelbart at Riddick skulle til dem, og han ble raskt et fullverdig medlem av familien.

Ett år senere, fikk paret en liten gutt de ga navnet Dawson. Og fra det øyeblikket Dawson kom hjem fra sykehuset, har Riddick og Dawson vært bestevenner.

Foto: Bryan Junior

Potepatruljen

Den lille familien hadde også en annen pitbull fra før – Cambria. Begge hundene har vært helt oppslukt av den lille gutten og har passet godt på ham.

«Vi kalte dem potepatruljen», sier Bryan til nettsiden The Dodo.

«Hvis babyen gråt, kom begge hundene løpende til for å sjekke at han hadde det bra. Hver gang han våknet etter å ha sovet, og vi sa: «Baby Dawson er våken», løp begge hundene inn til ham. De sitter sammen med oss hver kveld når vi leser godnatt-historier, Cambria på fanget mitt og Riddick på gulvet. Dawson kysser dem begge god natt før vi legger ham i sengen», sier Bryan.

LES OGSÅ
Ryan (12) ble nektet astmamedisin på skolen - han kom aldri hjem igjen
Foto: Bryan Junior

Dawson ble syk

Dawson er helt besatt av hundene, og elsker å klatre på dem, kose med dem og hjelpe til med å mate dem.

For ikke så lenge siden, ble Dawson syk og fikk feber. Han ville bare være i fred, og verken mammaen eller pappaen fikk lov til å røre han. Bare Riddick.

Han klatret opp til Riddick og holdt rundt ham. Man kunne se at Riddick skjønte at gutten var syk, og han la seg ned sammen med han. Dawson snudde og vendte på seg en stund, og etter en halv times tid sovnet han. Riddick rørte seg ikke før gutten våknet.

Foto: Bryan Junior

Riddick var den eneste Dawson ville ha rundt seg, og den eneste han søkte trøst hos. Uansett hva Dawson trenger, er Riddick der for han, og foreldrene forteller at de elsker å se hvor søt og beskyttende Riddick er med lillebroren sin.

Denne historien bekrefter virkelig at menneskets beste venn, uten tvil, er hunden.