Hjem Dyr Pitbullen løper rett mot den hylende gutten – blir hyllet for det den så gjør

Pitbullen løper rett mot den hylende gutten – blir hyllet for det den så gjør

Pitbullen har lenge hatt et dårlig rykte på seg for å være aggressive kamphunder. I Norge, er rasen forbudt, men i land som USA, er de fortsatt lovlig. Denne historien viser at pitbuller ikke bare kan være gode familiehunder, men at de også kan være rene heltene.

Stacie Rae English la ut et innlegg på Facebook der hun fortalte om en hendelse med brorens pitbull Hurley. Broren Shelby, var på tur i nabolaget en kveld i 22-tiden. Stacie forteller at broren gjerne går tur med hunden på denne tiden, for da kan han la hunden gå uten bånd.

Plutselig hørte de et barn hylskrike. Og innen broren rakk å reagere, hadde Hurley lagt på sprang i retning skriket. Det viste seg at en liten gutt hadde blitt bitt av en slange.

Kastet seg over slangen

Hurley kastet seg over slangen og fikk den unna den gråtende gutten. Hurley bet og ristet den til den døde.

Den lille gutten og moren hans løp rett til bilen og kjørte i full fart til sykehuset. Broren ringte til viltnemda og lokalpolitiet kom for å kontrollere stedet.

LES OGSÅ: Bildene av gutten som trøster sin livredde hund under uværet rører tusener

Da la de merke til at Hurley var syk. Han blødde og hadde hoven hals mens skum kom ut av munnen hans. Etter nærmere undersøkelser, fant de to bitemerker i Hurleys overleppe. Broren kjørte hunden sin rett til veterinæren.

Dagens helt

– Shelby og Hurley kom begge hjem i dag tidlig, skriver Stacie på Facebook.

– Takk og lov for at Hurley er bedre igjen, men han virker fortsatt litt ubekvem på grunn av halsen og hovent ansikt, skriver hun videre.

Det viste seg at den lille gutten hadde falt over et ormehull. Han ble bitt, men mest sannsynlig hindret Hurley han i å bli bitt flere ganger.

– Her er vår pitbull-helt, avslutter Stacie, og legger til:

– Jeg vil gjerne at hans historie spres til de som pleier å dømme denne rasen.

LES OGSÅ: 16 tegn som viser at hunden din elsker deg

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com