Hjem Dyr Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Både moren og babyen lå og sov, da det begynte å brenne. Heldigvis var pitbullen Sasha våken, og reddet den lille babyen. 

Chai la babyen sin Masailah til å sove en liten ettermiddagslur, og gikk og la seg for å slappe av i sin egen seng. Hun sovnet ganske raskt selv. Det skriver Relieved.

Etter en stund våknet hun til et fryktelig leven. Pitbullen Sasha hadde ligget ute i bakgården i hundehuset sitt. Nå stod hunden og dundret potene mot bakdøren.

Chai løp ned til første etasje, åpnet døren og slapp Sasha inn. Hun tenkte at hunden kanskje hadde blitt skremt av noe. Men i det hun åpnet døren og så hunden sin, skjønte hun at noe var fryktelig galt.

husbrann

Foto: YouTube

Dro babyen etter bleien

Det luktet brent. Chai kikket ut, og da så hun at røyk veltet ut av leiligheten vegg i vegg, der hennes søskenbarn bodde. Vinduet røyken kom ut av, var rett ved siden av vinduet til babyen rom, der hun lå og sov.

Chai snudde seg for å løpe opp til datterens rom. Men det var ingen vits. For der, på kjøkkengulvet, kom Sasha med et godt tak i Masailah bleie, mens hun dro babyen over gulvet.

Chai fikk ringt nødnummeret, og brannvesenet kom og fikk slukket brannen. Chais søskenbarn som bodde i leiligheten ble røykforgiftet, men var ellers i god form etter brannen.

hund reddet baby

Foto: YouTube

Kom akkurat i tide

Store deler av Chais leilighet ble ødelagt i brannen. Sasha hadde kommet akkurat i tide for å redde lille Masailah.

I ettertid har Chai fortalt at det var mange følelser etter brannen. Hun var veldig lei seg for at leiligheten og alle eiendelene hennes var ødelagt, men samtidig var hun utrolig stolt av Sasha som hadde reddet babyen hennes.

Foto: YouTube

Bor hos familien

Og nå, når noen sier til Chai at hun ikke må la hunden komme for nær babyen, kan hun fortelle at det er ingen ting å frykte. For Sasha reddet babyens liv.

Chai, Sasha, Masailah and Chais søskenbarn, bor nå midlertidig hos noen familiemedlemmer. Men de håper de snart kan få seg et nytt hjem.

Og Sasha, hun blir behandlet som en ekte helt.

hund reddet baby

Foto: YouTube

Nedenfor kan du se et nyhetsklipp om hendelsen – snakk om å bevise seg som menneskets beste venn! 

SE OGSÅ: Den gamle hunden døde etter å ha reddet familien sin fra et bjørneangrep

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com