tirsdag, februar 18, 2020
Humor Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

-

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis – enten den er din eller andres.

Hemmeligheten bak oppfinnelsen er et spesielt kullfiber som veves inn i stoffet – enten i puten eller undertøyet – som filtrerer tarmgassen og fjerner de molekylene som danner den umiskjennelige lukten.

Det er den engelske avisen The Mirror som forteller dette.

Produktserien kalles «Shreddies» og opphavsmannen heter Paul O’Leary.

O’Leary har i en årrekke vært engasjert i arbeidet med å hjelpe mennesker som lider av magerelaterte sykdommer som blant annet IBS, colitis og Crohns sykdom. Det var i forbindelse med dette arbeidet han kom på idéen.

– Vårt primære mål er å hjelpe folk med den pinlige delen av magetrøbbel, og vi håper å kunne presentere flere produkter i fremtiden, forteller Paul O’Leary til The Mirror.

Det er lett å se det humoristiske i det, men det utelukker ikke det faktum at svært mange faktisk sliter med denne problematikken og at disse produktene vil være til stor hjelp for disse menneskene. Mange tør ikke en gang forlate hjemmene sine, i frykt for å slippe gass i de feil situasjoner.

Husk å dele artikkelen slik at andre også kan se at det finnes faktisk hjelp for de som måtte trenge det.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...