tirsdag, april 7, 2020

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis – enten den er din eller andres.

Hemmeligheten bak oppfinnelsen er et spesielt kullfiber som veves inn i stoffet – enten i puten eller undertøyet – som filtrerer tarmgassen og fjerner de molekylene som danner den umiskjennelige lukten.

Det er den engelske avisen The Mirror som forteller dette.

Produktserien kalles «Shreddies» og opphavsmannen heter Paul O’Leary.

O’Leary har i en årrekke vært engasjert i arbeidet med å hjelpe mennesker som lider av magerelaterte sykdommer som blant annet IBS, colitis og Crohns sykdom. Det var i forbindelse med dette arbeidet han kom på idéen.

– Vårt primære mål er å hjelpe folk med den pinlige delen av magetrøbbel, og vi håper å kunne presentere flere produkter i fremtiden, forteller Paul O’Leary til The Mirror.

Det er lett å se det humoristiske i det, men det utelukker ikke det faktum at svært mange faktisk sliter med denne problematikken og at disse produktene vil være til stor hjelp for disse menneskene. Mange tør ikke en gang forlate hjemmene sine, i frykt for å slippe gass i de feil situasjoner.

Husk å dele artikkelen slik at andre også kan se at det finnes faktisk hjelp for de som måtte trenge det.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Det ble en dramatisk slutt på Hollies svangerskap, og en dramatisk fødsel. Kanskje er det derfor lille Winter alltid ser så sint ut? Amerikanske Hollie...

Mette-Marits påskehilsen fra toppen

Det blir en annerledes påske for mange av oss. Det gjelder også kongefamilien. Mens kongeparet tilbringer påsken på Kongsseteren, holder også kronprinsparet seg i...