Forsiden Historier fra livet Plantet tusenvis av trær til minne om kona - flere år senere...

Plantet tusenvis av trær til minne om kona – flere år senere avdekker flyfoto det nydelige motivet

Janet og Winston Howes hadde en kjærlighetshistorie de fleste bare kan drømme om.

De ble forelsket ved første blikk, og siden ble kjærligheten dem i mellom bare sterkere og sterkere. De giftet seg i 1962, og flyttet inn sammen i en sjarmerende liten bondegård i landsbyen Wickwar i Gloucestershire på den engelske landsbygda.

Ikke lenge etter fikk paret sin første sønn, marken var fruktbar, bondegården gikk bra og alt var bare velstand for den lykkelige lille familien.

Reklame

Inntil en dag det grusomme skjedde!

Foto: Facebook / British Heart Foundation

Døde av hjertefeil

Etter mer enn 30 års ekteskap ble Janet plutselig og brutalt revet vekk fra sin familie. En ukjent hjertefeil gjorde at Janet gikk bort i en alder av kun 50 år. Hverken ektemannen eller sønnen visste hvordan de skulle klare å leve videre uten sin kjære hustru og mor. Livet gikk i stå, og samme hva de gjorde, var Janet alt de tenkte på.

Men en dag fikk Winston en idé. Selv om han visste han aldri ville få sin elskede kone tilbake, kunne han kanskje gjøre noe for å hedre hennes minne? Noe vakkert, som ville stå for evig tid?

Winston begynte å arbeide på engen nedenfor huset. En eng han visste Janet var svært glad i, og et sted hun tilbrakte mye tid på. På denne engen skapte han sitt eget personlige minne over konen, et minne som var en godt bevart hemmelighet inntil det en vakker dag fløy en luftballong forbi.

Ballongpiloten Andy Collett var på vei hjem da han oppdaget Winstons hyllest til Janet. Han kunne nesten ikke tro sine egne øyne da han kikket ned. Det var så vakkert!

Foto: Facebook/General Knowledge & Interesting Facts

I årevis hadde Winston nemlig plantet, beskåret og konstruert en hjerteformet skog som omkranset engen hans kone elsket så høyt.

Andy forteller Daily Mail om hva han følte da han fløy over hjertet.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

– Jeg har min egen ballong og er ganske vant til å fly, men det var det mest fantastiske syn jeg noensinne har sett fra himmelen. Det var et perfekt hjerte gjemt blant åkrene – og du ville aldri ha sett det hvis du sto på marken, sier Andy.

Foto: Youtube

Selv om Andy aldri hadde møtt Winston, eller kjente noe som helst til historien bak, var det ingen tvil om at det lå en vakker historie bak. En kjærlighetshistorie noen knapt kunne forestille seg.

En følelsesladet Winston forteller om hvorfor han bestemte seg for å plante trærne som han gjorde, og om alle de små detaljene som senere har rørt tusenvis av hjerter verden over.

– Jeg synes det var en god idé. Jeg begynte å plante flere tusen eiketrær, og da jeg var ferdig satte jeg meg ned og så ut over marken – mot stedet hun vokste opp på, forteller Winston.

Foto: Facebook

Han plantet store eiketrær rundt kanten av hjertet, og bestemte seg også for å plante en hekk. Hjertet peker dessuten mot den lille byen Wotton Hill, hvor Janet opprinnelig kom fra. Og hvert år planter Winston påskeliljer i midten av hjertet – det er bare vakkert.

– Jeg går ut dit, og setter meg ned midt i alt det jeg har skapt, forteller Winston.

Winstons hyllest er det perfekte stedet for å minnes sin kone, samt det ga sønnen et positivt sted å se tilbake på når minnene strømmer på.

Hjertet kan som sagt ikke få Janet tilbake, men det er ingen tvil om at hun ville ha elsket engen og hva ektemannen har gjort med den. Del gjerne denne vakre hyllesten hvis du er enig i at det er en fantastisk gest for kjærligheten.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT