in

Plutselig dukker kattemor opp på sykehuset med en skadet kattunge

Man kan ofte bli overrasket over handlinger dyr gjør. Noen ganger virker det som om de forstår langt mer enn hva vi mennesker tenker. Dagens utrolige historie er virkelig av den typen.

Ifølge Metro fant den uvanlige hendelsen sted på et sykehus i Tyrkia.

På denne dagen i april 2020 var det som alle andre dager på sykehuset. Mennesker kom og gikk. Men plutselig kom det en helt spesiell pasient inn dørene.


Det var en kattemor som kom bærende på kattungen sin.

Foto: Merve Ozcan / Twitter

Menneskene som observerte kattene synes først opptrinnet var morsomt og merkelig. Hvorfor kom katten bærende på en kattunge inn på sykehuset?

Så viste det seg at kattungen var svært syk. Dyret behøvde hjelp.

Hvorfor kattemoren tok kattungen med på sykehuset er det ingen som vet. Var det tilfeldig at hun gikk inn der? Visste hun at dette var en plass hvor man tilbød hjelp? Var det noen som hadde sendt kattene inn der med vilje?

Ingen vet, og det er kanskje ikke så viktig heller. Kattungen trengte hjelp, og det fikk hun.

Foto: Merve Ozcan / Twitter

Ansatte på sykehuset undersøkte kattungen på stedet, og fikk så bragt kattene til en veterinær som kunne hjelpe kattungen – som det gikk bra med.

Foto: Merve Ozcan / Twitter

Bildene, som viser at sykehuspersonalet raskt samlet seg rundt kattene for å hjelpe den syke kattungen, ble delt på nettet av en pasienten som ventet på gangen.

Pasienten, Merve Ozcan, tok bildene på telefonen sin, og publiserte de siden på Twitter hvor de har fått enorm oppmerksomhet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Luksus-klokker i vinden som aldri før: Mange går i «Rolex»–fellen

Isak Dreyer

Isak Dreyer politianmeldt etter bildet han publiserte på Instagram – Dyrevernforkjempere raser