Mange eldre mennesker er dessverre ensomme. Tinney Davidson fra Comox Valley i Canada, er en eldre dame som bor alene. Denne damen er kjent for én ting som hun har gjort hver eneste dag i ni år.

Hver eneste morgen står hun i vinduet sitt og smiler og vinker til alle barn og ungdommer som er på vei til skolen. Dette er hennes lille glede på morgenkvisten og noe hun ser frem til å gjøre hver morgen.

Siden Tinney har gjort dette i hele ni år har hun blitt kjent blant barna i bygda og alle er blitt glade i og setter pris på den hyggelige damen som vinker til dem hver eneste morgen.

En spesiell overraskelse

Skolebarna fant ut at de ville takke Tinney for alle hyggelige morgenhilsener på en helt spesiell måte. På selveste Valentines Day ville de overraske den gamle damen og 70 unge skolebarn møtte opp foran huset til Tinney som sto i vinduet sitt som vanlig.

«Jeg ble helt sjokkert! Det kom hele tiden flere og flere. Jeg visste ikke hva jeg skulle tro», sier Tinney til CBC News.

CBC Vancouver

Skoleelevene hadde med seg flotte, håndskrevne kort formet som hjerter, og de hadde bakt kaker. Alle ønsket Tinney en fin Valentines Day.

Tinney strålte som en sol: «Jeg tror jeg må være den lykkeligste eldre kvinnen noensinne. Det er utrolig hvor flinke og kjærlighetsfylte disse barna er», sier Tinney til CBC News.

LES OGSÅ
Døende 80-åringen skulle få innlagt kateter - sykepleierens gjenfortelling om hendelsen har rørt millioner
CBC Vancouver

Dette var rørende gjort av ungdommene. Se videoen nedenfor og del gjerne videre denne lille, hjertevarme historien. Kanskje den kan være til inspirasjon for andre?