in

Plutselig ser 99-åringen politifolk utenfor huset – nå hylles de for sin gode gjerning

Den norske vinteren er ikke til å spøke med. Med jevne mellomrom sendes det ut farevarsel for mye snø. Vintrene i New York kan også være tøffe. Det fikk denne 99 år gamle damen erfare.

Når himmelen åpner seg og snøen laver ned uten stans, kan det fort bli veldig slitsomt. Man må konstant ut og måke innkjørselen. Lar man det gå for lenge mellom hver gang, kan man rett og slett snø inne.

Tenk deg at du er 99 år, snøen laver ned, og du kommer deg ikke ut, verken til butikken eller til apoteket. Det var nettopp det som skjedde for en 99 år gammel kvinne i bydelen Albany i New York.


Foto: Norah Harrington / Facebook

Var redd hun skulle snø inne

Da hendelsen fant sted for to år siden ble det sendt ut farevarsel i hele New York. Det var ventet ekstreme snømengder, og innbyggerne ble oppfordret til å ringe egne nødnumre politiet satte opp ved fare.

På mandagskvelden, fikk politiet en bekymret telefon fra den 99 år gamle damen. Hun bodde alene i huset sitt, og var redd hun skulle komme til å snø inne. Hun hadde ikke helse til å måke innkjørselen sin selv.

LES OGSÅ: Moren ble sendt til sykehus. Politiet ble igjen og lagde mat til de 5 barna hennes.

Politiet dro sporenstreks ut til kvinnen, og innen kort tid oppdaget hun fire politimenn i innkjørselen sin. Det var William Pierce, Christopher Stiles, John Schueler og Norah Harrington fra Albany Police Department.

De måket så mye som 30 cm. snø fra kvinnens innkjørsel.

Ble hyllet

Politiet la senere ut bilder på Facebook-siden sin. Da ble politiet hyllet for at de tar seg tid til slike oppgaver.

«Så bra at dere stilte opp. Men i gamle dager, hadde naboer gjort dette for henne uten at hun hadde trengt å spørre. Stolt av dere», skriver en.

«Flott jobb, gutter. Dere har virkelig tro på samfunnet. Det er derfor dere valgte en så spesiell jobb. Vær forsiktig», skriver en annen.

«Da vi var barn, gjorde vi sånt gratis, det kalles kjærlighet til naboene sine. Takk for at dere stiller opp», skriver en tredje.

Facebook-posten er allerede delt nærmere 6.000 ganger.

LES OGSÅ: Ingvild fikk brev fra politiet – trodde det var en bot. Men brevet inneholdt noe helt annet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Espen Nakstad

Kraftig økning i innlagte korona-pasienter

Legene sa hun var i koma. Men i to lange år, hørte ungjenta alt som ble sagt rundt henne