fredag, juni 5, 2020

Plutselig stoppet Chris bilen og løp ut til den gamle mannen. Det han gjør, får nettet til å juble

Mest lest nå

Chris var på vei hjem fra en handletur med sin kone, Tara og deres sønn, da han plutselig gjorde noe helt uventet.

«Dette er en av mange grunner til at jeg elsker mannen min», skriver Chris kone Tara Carter på Facebook.

«Da vi kjørte hjem med Kylie og Gage, snur plutselig Chis jeepen rundt og sier: «Ta maten med hjem og kom tilbake og hent meg», skriver hun videre.


Tara ante ikke hva mannen hennes hadde planer om å gjøre, men hun svarte «ok».

Hjelper mannen

Chris kjørte inn til siden og gikk ut av bilen. Da skjønner Tara hva han har sett. Chris går nemlig bort til en eldre mann som holder på å klippe plenen med en gressklipper. Chris overtar gressklipperen, og fortsetter å klippe plenen for mannen.

«Jeg ber om at min sønn lærer av dette og hjelper tilfeldige mennesker med ting, slik hans far gjør», skrev Tara videre på Facebook.

Tara ble så imponert over mannen sin, at hun knipset et bilde av han der han klippet plenen for den eldre mannen.

Foto: Tara Carter / facebook

Det er gratis å være snill

Innlegget har blitt delt over 6.500 ganger, og mange legger igjen samme type historier i kommentarfeltet.

«Vi kjørte ned veien en ettermiddag, da vi så to eldre damer som måket innkjørselen sin. Mannen min kjørte inn til siden og måket ferdig for dem. Tok han bare et par minutter (ville ha tatt dem mye lenger). Det er gratis å være snill», skriver en.

En eldre dame på 70 år, skriver:

«Jeg måket snø i innkjørselen min forrige vinter, da en ung mann kom bort til meg, tok spaden fra meg og sa: «Her, la meg gjøre det.» Jeg kjente han ikke fra før. Jeg tilbød meg å betale han, men han ville ikke ta imot penger. Jeg takket han og ønsket ham lykke til. Jeg så ham aldri igjen», skriver hun.

Del gjerne den rørende historien videre!

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter