Hjem Nyheter Politi reddet ut et barn fra «skrekkens hus»- Erfaren politibetjent: Aldri sett noe lignende

Politi reddet ut et barn fra «skrekkens hus»- Erfaren politibetjent: Aldri sett noe lignende

USA: Synet som møtte politiet da de tok seg inn i en bolig var noe selv garvede politibetjenter med mange års erfaring aldri hadde sett før.

Politiet fant over 30 døde hunder da de rykket ut til en privat bolig i forbindelse med etterforskningen i en dyremishandlingssak. Det opplyser politiet i Evesham Township i den amerikanske delstaten New Jersey, ifølge CBS News.

Rebecca Halbach (35) og Brandon Leconey (32) er nå tiltalt både for dyremishandling og for å sette et barns velferd i fare.

I boligen var det også ni hunder som var i svært dårlig forfatning. Den ene var ved så dårlig helse at den måtte avlives. De øvrige er tatt hånd om av dyrebeskyttelsen.

Her reddes flere av hundene ut av huset.

Midt oppi dette fant politibetjentene også et ni år gammelt barn, som nå tas hånd om av barnevernet. Scenen var noe en av politibetjentene som har nesten 30 års erfaring sier han aldri har sett maken til.

– Det var hunder i bur, levende hunder i bur, døde hunder i bur, døde dyr i hele huset som lå på gulvet, forteller politimannen til CBS News.

Erfarne politibetjenter ble lamslått av synet som møtte dem.

Da politiet gjorde flere undersøkelser på adressen fant de 70 døde hunder i et hull i bakgården som bare var dekket med en presenning. De antar at hundene han ha dødd som følge av underernæring, og politiet regner med at så mange som 100 hunder kan ha dødd i hjemmet.

Politisjef i Evesham Township, Walt Miller, forteller at de innledet etterforskning etter at en som arbeidet ved et dyrevernsenter i North Carolina sendte bekymringsmelding.

Rebecca Halbach og Brandon Leconey ble arrestert og siktet for barne og dyremishandling (Bilde: Evesham Police Department)

Janice Thompson fra Tender Mercies Pet Organization i North Carolina sier at det var hennes organisasjon som varslet politiet etter at de sendte omplasseringshunder til New Jersey i håp om at hundene skulle finne et godt hjem. Da hun ba om å få oppdateringer, sier hun at hun mottok et bilde av en hund som ikke var hunden de hadde sendt.

– Av erfaring lærte jeg at du alltid skal stole på magefølelsen din, sier hun.

En frivillig fra Tender Mercies Pet Organization dro for å sjekke hjemmet og eventuelt kreve å få hundene de hadde levert tilbake. Men da han så tilstanden til en av hundene, ringte han politiet umiddelbart. Dermed startet etterforskningen.

[mashshare]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com