Hjem Historier fra livet Politibetjent nærmer seg mann som skal ta selvmord, så skjer noe rørende

Politibetjent nærmer seg mann som skal ta selvmord, så skjer noe rørende

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

«Du er okay, det er over.»  sier politibetjenten til mannen som er i ferd med å ta selvmord fra Railegh bridge i USA.

Politibetjent Dan Hicks hadde hatt en rolig kveld på vakt da han fikk en telefon som rapportere at en mann sto på utsiden av gjerdet ved den høye broen. Videoklippet viser at Hicks rolig nærmer seg mannen og får raskt overtalt han til ikke å hoppe. Hicks gir mannen en lang god klem når han er over gjerdet igjen.

Hicks forklarer hvordan han løste den vanskelige situasjonen. Han sier at det var viktig å beholde roen, og ikke skape noe panikk. «Jeg introduserte meg selv og påpekte at vi bare var to personer tilstede», sier Hicks til ABC11.

Videre sier Hicks:

«I tankene mine så hadde jeg allerede bestemt meg for at denne mannen skulle komme over til min side av gjerdet. Og heldigvis hørte han på meg. Når han tok hånden min sa jeg til han at han var okay og at alt var over.»

På spørsmål om hvorfor Hicks gav mannen en klem svarer han:

«Denne mannen trengte en klem. Han må ha vært i en veldig vanskelig situasjon. Jeg tror han hadde noen svært dårlige tanker om seg selv, men jeg tror også at han hadde lyst på hjelp.»

Glimrende løst av politibetjenten!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com