torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Politibetjenten filmer de tre guttene som hjelper det gamle...

Politibetjenten filmer de tre guttene som hjelper det gamle paret – sett 6 millioner ganger

-

De tre guttene var inne på bensinstasjonen og kjøpte seg potetgull og brus da de fikk øye på et eldre ektepar som strevde med å komme seg inn i bilen. Guttene løp ut for å hjelpe. Politibetjenten som var på vei bort til paret, bestemte seg for å holde avstand, og filme hendelsen.

De tre guttene, som kaller seg Joc Koe Stoe, Marty og Freddy G, er rappere. De fikk øye på det gamle ekteparet gjennom vinduet.

«Vi spurte ikke en gang om de trengte hjelp. Vi følte oss veldig komfortable med å gi dem hjelp med en gang, sier Marty til Yahoo Lifestyle.

«Jeg tenkte: «Hun kunne vært bestemoren min», sier han videre.

Den eldre damen, Rose Griest (89) hadde vært på toalettet på bensinstasjonen da hun fikk problemer med å sette seg inn i bilen igjen. Rose sliter med balansen, og blir lett svimmel.

Roses ektemann, David, er intet mindre enn 100 år gammel. Han er svak til beins, og klarte ikke å hjelpe Rose inn i bilen.

Foto: Kenesha Carnegie / Facebook

«Det var en nydelig scene»

Mens de tre guttene løper ut til det eldre paret, er også en politibetjent på vei bort. Kenesha Carnegie jobber ved Levy County Sheriff’s Office i Bronson. Da hun så hvor godt de tre guttene tok vare på det eldre paret, stoppet hun opp og tok opp mobile og begynte å filme.

«Jeg så bort, og der var det plutselig tre menn som hjalp paret. Det var en nydelig scene», sier Kenesha. Hun kjente til guttene fra før, og visste at de var skikkelige mennesker.

«Jeg kjenner disse mennene fra nabolaget, og jeg ville gi dem dette øyeblikket for å vise hvem de virkelig er», sier hun videre.

Foto: Kenesha Carnegie / Facebook

Kenesha la ut videoen på Facebook. I skrivende stund, er videoen sett nesten seks millioner ganger.

David og Roses barnebarn, Tommy Griest, fikk seg litt av en overraskelse da han satt og kikket på Facebook like etterpå.

«Jeg scrollet nedover og så plutselig bestemors lilla antrekk», sier han til Yahoo Lifestyle.

«All ros til disse guttene som hjalp dem», sier han videre.

Her kan du se hele videoen: 

 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...