Nyttig Politiet anbefaler kvinner å ha med seg en karabinkrok...

Politiet anbefaler kvinner å ha med seg en karabinkrok i håndvesken – grunnen er genial

-

- Reklame -

Svært mange av oss elsker shopping. Vi er stadig på jakt etter og tråler butikkene for de beste tilbudene. 

Men dessverre er det ikke bare gode tilbud det finnes mye av – det er også gode tider for folk med urent mel i posen som ønsker å gjøre en hurtig profitt på din bekostning. Spesielt kvinner er enkle mål, da de ofte bærer rundt på håndvesker som er de reneste gavepakningene for tyver. Og gjerne inneholder alt fra smykker og penger til annet som kan være verdifullt og lett å selge.

Så hvis du ikke ønsker at verdiene dine skal falle i hendene på uærlige sjeler bør du følge politiet i New Hampshire sitt enkle råd – ta med deg en karabinkrok i håndvesken. Og rådet er like enkelt som det er genialt, for med en slik sak kan du lett sikre håndvesken så den blir betraktelig vanskeligere å stjele. Om ikke umulig.

Karabinkrok mot tyveri

Det tar ikke tyven mange sekundene å nappe med seg en håndveske fra for eksempel en handlevogn, og selv om man skulle oppdage det forholdsvis hurtig, vil det likevel være for sent. Ikke en gang om du ser selve tyveriet er det noe du kan gjøre, for tyven har både fluktruten planlagt og er ofte lommekjent i området, så før du rekker å gjøre noe som helst er vedkommende borte. Med håndvesken i sin varetekt.

Da er det karabinkroken kommer til nytte. Med den kan man enkelt feste håndvesken til handlevognen mens man går rundt i butikken, og skulle noen ønske å stjele den vil de møte betydelig motstand. Bare det å bruke flere sekunder på å løsne vesken fra vogna virker avskrekkende, og bruker man en karabinkrok med skrulås er det tilnærmet nytteløst. Og det ser tyvene, og som oftest velger de da å la vær.

- Reklame -

Har man imidlertid ikke en karabinkrok for hånden kan man som en nødløsning bruke barnesikringen som finnes i enkelte handlevogner.

Men det er imidlertid ikke alle som har slike løsninger, og en karabinkrok er så utrolig mye mer effektiv. Ikke bare beskytter de fjellklatrerne mot fall, de beskytter også dine verdier på handleturen. Og det til en svært fordelaktig pris. Med mindre man kjøper de spesielle karabinkrokene laget til fjellklatring, koster de som regel ikke mye mer enn en femtilapp – hvilket vel må sies å være en billig forsikring!

En karabinkrok beskytter imidlertid ikke mot lommetyveri, og det er fortsatt fullt mulig for uærlige personer å snike seg til å tømme veska der den henger, selv om den sitter fast. Så politiets oppfordring er at man likevel holder et våkent øye med veska og ikke stoler blindt på løsningen.

Trikset kan selvfølgelig også brukes på andre ting, kofferter, ryggsekker og datavesker, for å nevne noen. Det er kun fantasien som setter grensene.

Er du i tvil om sikkerheten i butikkene du handler i, kan det være lurt å oppbevare viktige ting som kredittkort og andre ting i lommene dine.

Synes du også dette trikset er genialt? Del det med vennene dine så flest mulig får vite om det.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Carlos gikk ned over 200 kg – nå drømmer han om å løpe maraton

Amerikaneren Carlos Orosco fra Saginaw, Michigan veier nå 84 kg. På sitt tyngste led 42-åringen av hevelser og sår...

Fant ikke date til skoleballet – tok med katten i stedet

Å finne en date kan være vanskelig. Love Meow forteller historien om 18 år gamle Sam Steingard, en student...

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman,...

Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

De fleste vordende mødre går og småprater med babyen i magen hele tiden. Vi stryker oss over magen, synger...

Døv kvinne falt ned fra et fjell i villmarken. Ble reddet av hunden Nanook

21 år gamle Amelia Milling er døv, men det stopper henne ikke fra og utforske villmarken. Da hun var...

Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Den lysebrune hunden ligger rett ut på det kjølige gulvet midt i butikken. Flere kunder undrer seg over hvorfor...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇