Hjem Meninger Politiet ber folk være snille mot hverandre i adventstiden

Politiet ber folk være snille mot hverandre i adventstiden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Julebordsesongen er høysesong for politiet. De må stadig rykke ut for å ta hånd om fulle folk, bråk og slåssing. Nå ber politiet folk om å være snille mot hverandre i adventstiden.

«Det er lov å ha det moro, men det er litt dumt og unødvendig når det medfører politiets oppmerksomhet. Da har du tatt den litt vel langt», sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Tore Solberg til NRK.

Denne helgen ble det travelt for politiet flere steder i landet. Spesielt natt til søndag var det mye bråk i de store byene.

Mage slåsskamper i Oslo

Politiet over hele landet melder om bråk, slåssing og fyll natt til søndag. Flere steder har det vært krangling og politiet har måttet bortvise flere personer.

Nå oppfordrer oslopolitiet folk om å være snille. De skriver følgende på Twitter:

«Er endel slåsskamper i Oslo sentrum nå. Vi har måttet sende politi til Wallmans, Etterstad, Akersbakken, Nox og Gamle Christiania/Grensen. Ingen alvorlig personskade, men noen må på OKL. Vi kan ikke annet enn oppfordre til å være snille med hverandre nå i adventstiden.»

Holdt på helt til søndag morgen

«Det har vært mye bråk relatert til alkohol, julebord og uteliv generelt, men også en del utrykninger til private adresser i forbindelse med at det har vært god stemning og høy lyd rundt omkring», sier operasjonslederen.

Rundt klokken 02.30 meldte Oslo-politiet om flere slåsskamper i sentrum, og at de har måttet sende patruljer til både Wallmanns, Etterstad, Akersbakken, Nox og Gamle Christiania.

Men det ga seg ikke der. Søndag morgen rundt klokken halv ni meldte politiet på Twitter at nattens festligheter ikke var over. Da måtte de sende en politipatrulje til Urtegata i Oslo for å avslutte en «full fest».

Dere som skal ut på julebord neste helg: Husk å ta politiets oppfordring med dere, og være snille med hverandre.

LES OGSÅ: Politiets video om julebord tar av – så mye kan arresten koste deg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com