Hjem Fremhevet Politiet ber publikum om tips: Personen som ble funnet hardt skadd i Kristiansand døde på sykehus

Politiet ber publikum om tips: Personen som ble funnet hardt skadd i Kristiansand døde på sykehus

Søndag morgen, ca. kl. 07.45, ble det gjort funn av en bevisstløs mann ved bystranda i Kristiansand.

I en pressemelding onsdag ettermiddag går Politiet ut og sier at mannen som ble funnet kritisk skadet i Kristiansand søndag morgen, i dag døde som følge av skadene han hadde.

Den avdøde er en norsk mann i 60-årene.

Siden søndag har politiet jobbet på spreng med å avklare hva som har skjedd, og gjennomført og gjennomgått tekniske og taktiske undersøkelser. Dette arbeidet pågår fremdeles.

Da nødetatene kom til stedet ble den hardt skadde mannen fraktet til sykehuset. Ifølge VG var han betegnet som «kritisk skadet».

Hendelsesforløpet er uavklart. Da hendelsen ble kjent sa jourhavende jurist, Vanja Bruvoll, til VG at de arbeidet med å innhente mest mulig informasjon, som bevegelser på stedet og videoopptak. Dersom noen sitter på opplysninger, ønsker vi at de tar kontakt med politiet, sier jourhavende jurist Vanja Bruvoll.

Politiet ber publikum om tips

Politiet forteller at siste sikre observasjon av mannen er gående i Markens gate ved Dronningensgate søndag kl. 02:52.

Han gikk da i retning mot sjøen. Etter dette tidspunktet har politiet ingen observasjoner av vedkommende.

Mannen var iført en grønn allværsjakke. (Se foto.) Mannen var ca. 167 cm høy og hadde grått hår.

Foto: Politiet

Var du i Kristiansand natt til søndag?

– Politiet ønsker at personer som har observert en mann ikledd en grønn allværsjakke i området mellom Markens gate og Skansen natt til søndag i tidsrommet mellom kl. 02.50 og kl. 07.45 om å kontakte politiet. Det bes også om at personer som har beveget seg langs strandpromenaden mellom Tangen og Markensgate i samme tidsrom om å kontakte politiet, sier politiadvokat Thea Severine Hanken Hobbesland.

– Politiet har også informasjon om at to personer benyttet utendørsbassenget til Aquarama denne natten og at en annen person var i kontakt med de to som badet. Vi ber om at disse personene kontakter politiet, fordi de kan ha viktig informasjon som politiet kan benytte videre i sine undersøkelser, sier Hobbesland.

Publikum som har tips i saken, bes om å kontakte Agder politidistrikt på telefonnummer 02800 eller gjennom Politiets Nettpatrulje-Agder

Identiteten er kjent

Da VG tok kontakt med Agder politidistrikt i 17-tiden søndag, opplyste Bruvoll at de er kjent med identiteten til vedkommende, men ønsker ikke å gå ut med mer informasjon av personvernhensyn.

Politiet ønsker heller ikke gi informasjon vedrørende mistanke om kriminell handling.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com