søndag, november 28, 2021

Politiet ber vitner melde seg etter dødsfall

Mest lest nå

Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med personer som har vært på Bystranda i Kristiansand på gitte tidspunkt natt til søndag 7. november.

En mann døde på sykehus etter å ha blitt funnet bevisstløs ved Bystranda i Kristiansand søndag 7. november. Politiet ber vitner om å melde seg.

Mannen som ble funnet ca. kl. 07.45 på morgenen søndag 7. november var bevisstløs da han ble funnet kritisk skadet. Han døde onsdagen etter som følge av skadene han pådro seg.


Politiet har også tidligere vært ute å bedt om tips i saken, som fortsatt betegnes fortsatt som en undersøkelsessak, der politiet arbeider ut fra ulike hypoteser om hva som kan ha skjedd med den avdøde.

Den avdøde er en norsk mann i 60-årene.

Mer informasjon: Politiet ber publikum om tips: Personen som ble funnet hardt skadd i Kristiansand døde på sykehus

Interessert i to personer fra et overvåkningskamera

Politiet har innhentet kameraovervåking som viser to personer på Tangen ved Skansen 8 i tidsrommet 03.00 til 04.30 natt til søndag 7. november.

– Politiet ber personer som har vært i dette området eller nært opp mot dette området (red anm. se bilde øverst i saken) i det nevnte tidsrommet om å melde seg til politiet. Dersom noen har informasjon om at personer har vært i det nevnte området i dette tidsrommet ønsker politiet også informasjon om dette, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Thea Severine Hanken Hobbesland, i en pressemelding fra Politiet.

Per dags dato ikke en straffesak

– Dette betyr at saken per dags dato ikke etterforskes som en straffesak og at vi ikke har noen mistenkte i saken, sier Hobbesland.

Politiet har gjennom sine undersøkelser, samt mottak av tips, kartlagt flere personer som har vært i områdene politiet har ønsket informasjon og tips om.

– Når det gjelder tips om personer som har vært i eller ved utebassenget på Aquarama natt til 7. november anser politiet det slik at disse menneskene er av mindre interesse på nåværende tidspunkt, sier Hobbesland.

Obduksjonsrapporten er klar

Politiet fortsetter sine undersøkelser, som blant annet innebærer gjennomgang av innhentet kameraovervåking og oppfølging av tips.

Politiet ønsker ikke å kommentere innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten.

Publikum som har tips i saken bes om å kontakte Agder politidistrikt på telefonnummer 02800 eller gjennom Politiets Nettpatrulje-Agder.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter