Hjem Nyheter Dette barnet kan ikke stå opp for seg selv – politiet håper at dette bildet kanskje kan det

Dette barnet kan ikke stå opp for seg selv – politiet håper at dette bildet kanskje kan det

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Politiet i Ohio, Usa har valgt å dele bilde av synet som møtte betjent Kevin Thompson, da han signaliserte at en bilist skulle kjøre inn til siden.

Bilen kjørte ustødig i veibanen og ble kjørt av en 47-år gammel mann. Det viste seg at føreren var tydelig påvirket av narkotika. Han hadde små pupiller og klarte nesten ikke å snakke. Kevin Thompson forteller at føreren snøvlet at den 50 år gamle kvinnen i passasjersetet måtte på sykehus. Etter å ha gitt beskjeden sovnet 47-åringen.

overdose

Foto: Ohio politidistrikt

Det var da politibetjenten fikk øye på det virkelige tragiske i denne saken. I baksetet satt en fire år gammel gutt. Han sa ingenting, ventet bare rolig og stille i barnesetet sitt.

Foto: Ohio politidistrikt

Foto: Ohio politidistrikt

Håper det kan være en øyeåpner 

Det viste seg at den 47-år gamle sjåføren var guttens far. Han var så påvirket av heroin at han ikke hadde noen forutsetninger for å ta seg av et lite barn. Både mannen og kvinnen ble fraktet til sykehuset hvor de ble behandlet for overdose.

Politiet deler bildene av hendelsen i håp om at det skal rette fokus på narkotikas innvirkning på brukeren, men også på hvilke innvirkning det har på brukerens familie.

På Facebook skriver politiet:

«Vi føler at det er nødvendig å vise denne siden av narkotika. Vi føler at vi blir nødt til å være en stemme for disse barna, som blir fanget i fryktelige ting som dette. Dette barnet kan ikke snakke for seg selv, men vi håper at denne historien i det minste vil gjøre at andre stoffmisbrukere avstår fra å ruse seg, når de har ansvaret for barn.

Vi vet at disse bildene sannsynligvis støter noen, og det beklager vi naturligvis på det sterkeste. Men det er på tide å vise den delen av samfunnet som ikke ruser seg, hva vi håndterer og hvilket syn som daglig møter oss.» 

Mannen og kvinnen er nå siktet for å kjøre i påvirket tilstand, for å sette et barns liv i fare, senke trafikken, ikke bruke sikkerhetsbelte og for å være påvirket av narkotika i det offentlige rom.

Dette barnet kan ikke stå opp for seg selv, men politiet håper at dette bilde kanskje kan det. Del det gjerne videre. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com