in

Dette barnet kan ikke stå opp for seg selv – politiet håper at dette bildet kanskje kan det

Politiet i Ohio, Usa har valgt å dele bilde av synet som møtte betjent Kevin Thompson, da han signaliserte at en bilist skulle kjøre inn til siden.

Bilen kjørte ustødig i veibanen og ble kjørt av en 47-år gammel mann. Det viste seg at føreren var tydelig påvirket av narkotika. Han hadde små pupiller og klarte nesten ikke å snakke. Kevin Thompson forteller at føreren snøvlet at den 50 år gamle kvinnen i passasjersetet måtte på sykehus. Etter å ha gitt beskjeden sovnet 47-åringen.

overdose
Foto: Ohio politidistrikt

Det var da politibetjenten fikk øye på det virkelige tragiske i denne saken. I baksetet satt en fire år gammel gutt. Han sa ingenting, ventet bare rolig og stille i barnesetet sitt.


Foto: Ohio politidistrikt
Foto: Ohio politidistrikt

Håper det kan være en øyeåpner 

Det viste seg at den 47-år gamle sjåføren var guttens far. Han var så påvirket av heroin at han ikke hadde noen forutsetninger for å ta seg av et lite barn. Både mannen og kvinnen ble fraktet til sykehuset hvor de ble behandlet for overdose.

Politiet deler bildene av hendelsen i håp om at det skal rette fokus på narkotikas innvirkning på brukeren, men også på hvilke innvirkning det har på brukerens familie.

På Facebook skriver politiet:

«Vi føler at det er nødvendig å vise denne siden av narkotika. Vi føler at vi blir nødt til å være en stemme for disse barna, som blir fanget i fryktelige ting som dette. Dette barnet kan ikke snakke for seg selv, men vi håper at denne historien i det minste vil gjøre at andre stoffmisbrukere avstår fra å ruse seg, når de har ansvaret for barn.

Vi vet at disse bildene sannsynligvis støter noen, og det beklager vi naturligvis på det sterkeste. Men det er på tide å vise den delen av samfunnet som ikke ruser seg, hva vi håndterer og hvilket syn som daglig møter oss.» 

Mannen og kvinnen er nå siktet for å kjøre i påvirket tilstand, for å sette et barns liv i fare, senke trafikken, ikke bruke sikkerhetsbelte og for å være påvirket av narkotika i det offentlige rom.

Dette barnet kan ikke stå opp for seg selv, men politiet håper at dette bilde kanskje kan det. Del det gjerne videre. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jenta skal synge en klassiker av Elvis – Når broren hennes også synger med får vi gåsehud!

Kvinne blåser såpebobler i snøen – å se dem fryse til is er utrolig fascinerende