Hjem NyheterTruecrime Politiet får sjokk når de stopper tyven: – Ingenting kunne forberedt oss på dette

Politiet får sjokk når de stopper tyven: – Ingenting kunne forberedt oss på dette

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Politiet i North Yorkshire stanset nylig en fører som hadde stjålet både bil og campingvogn. Betjentene fikk litt av et sjokk da de så hvem som satt bak rattet.

«Vi stoppet en BMW X5 som slepte en mistenkt stjålet campingvogn i går og ble sjokkert for å finne et 11 år gammelt barn ved rattet», skriver North Yorkshire Police i en pressemelding på nettsidene sine.

Det var rundt klokken 15:30 den 7. mars politiet ble oppringt. De fikk melding om at en campingvogn var stjålet fra en campingvognferieplass nær Thirsk, en liten by nord for York.  Cambingvognen ble tauet bort av en svart BMW.

«Vi var i stand til å spore BMW-en på vei sørover på A1», forteller politiet. De opplyste også at BMWen kjørte med stjålne skilt. 

Dette er neppe verken første eller siste gang de er på jakt etter biltjuver, så det gikk ikke mer enn 45 minutter fra campingvognen ble meldt stjålet, til en patrulje fikk stoppet føren av BMWen med den stjålne campingvognen på motorveien. 

bil og campignvogn
Foto: Politiet

«Men ingenting forberedte oss på å finne skolegutten som satt ved rattet», medgir politiet i meldingen.

Etter at de hadde ransaket av bilen avdekket de også utstyr som vanligvis brukes til å stjele registreringsskilt.

Den 11 år gamle gutten ble pågrepet, mistenkt for en rekke lovbrudd, inkludert tyveri, innbrudd og utstyr for tyveri. Han er i tillegg mistenkt for en rekke brudd på veitrafikkloven, herunder farlig kjøring.

Gutten ble avhørt og er løslatt.

Verken folk, bil eller campingvogn ble skadet under hendelsen.

Ifølge LADbible, som også har omtalt den unge tyven, skrev en av politimennene på X at «Selv etter mer enn 23 års tjeneste, kommer du over ting du sliter med å forstå. Som i går da noen fra teamet identifiserte en nylig stjålet campingvogn som ble tauet.av et kjøretøy med falske skilter – av en 11 år gammel sjåfør.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com