Hjem Historier fra livet Politiet har delt bilder av tenåring som ble skutt 5 ganger mens han barrikaderte dør og reddet 20 klassekamerater under massakren i Florida

Politiet har delt bilder av tenåring som ble skutt 5 ganger mens han barrikaderte dør og reddet 20 klassekamerater under massakren i Florida

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da skuddene begynte å hagle på Marjory Stoneman Douglas High School den 14. februar 2018, gjorde studenter og lærere alt de kunne for å komme seg i trygghet.

Mange studenter gjemte seg i låste klasserom og tekstet sine familiemedlemmer, mens andre evakuerte skolen.

Tragisk mistet 17 mennesker livet i masseskytingen og mange andre ble skadet. Blant de som ble såret, er 15 år gamle Anthony Borges.

Anthony, en fotballspiller, løp inn i et klasserom for å skjule seg når pistolmannen Nikolas Cruz åpnet ild. Etter å ha kommet inn i rommet, prøvde Anthony å låse døren, men han ble skutt, ifølge rapporter fra People.

I stedet for å forsøke å redde seg og og komme seg unna, fortsatte Anthony å barrikadere døren med sin egen kropp. Hans uegoistiske handling endte opp med å reddet livet til rundt 20 av klassekameratene sine. Den heroiske tenåringen ble skutt fem ganger, men klarte å holde døren lukket.

Til tross for hans skader, overlevde Anthony skytingen og blir nå hyllet som en helt.

Anthony Borges, 15, var på Marjory Stoneman Douglas High School 14. februar 2018, da skuddene begynte å hagle.

Han og andre studenter løp inn i et klasserom for å prøve å skjule seg fra gjerningsmannen.

Anthony ble skutt på vei inn i klasserommet, men la seg ikke ned. Han barrikaderte døren med sin egen kroppsvekt.

En annen student, Carlos Rodriguez, fortalte ABC News at han overlevde på grunn av Anthony’s heroiske handling.

Foto: Twitter

Carlos forklarte at Anthony var den siste studenten som forsøkte å komme seg inn i klasserommet, og han prøvde å låse døren da han ble skutt.

Til tross for skuddskadene gjorde Anthony alt han kunne for at gjerningsmannen ikke skulle ta seg inn i klasserommet.

Alle Anthony beskyttet overlevde uten skader, mens Anthony ble skutt fem ganger.

Anthonys far forteller at gutten ble skutt i begge bena og i ryggen.

Hyllet av politiet

Det lokale sheriffkontoret delte et bilde av Anthony på Facebook og skrev en hyllest til den heroiske gutten. En hyllest som siden har blitt delt av tusenvis.

Sheriffens kontor skrev:

«Sheriff Israel fikk æret av å besøke Anthony Borges, 15, på sykehuset i dag. Familien hans fortalte at Anthony ble skutt fem ganger under onsdagens skoleangrep. Heldigvis overlevde han – men har en lang vei foran seg med flere operasjoner i vente. 

Vennligst bli med oss å be om at Anthony og alle de andre ofrene for denne forferdelige kriminelle handlingen kommer seg raskt på bena igjen.»

Hvis du ble inspirert av Anthony’s mot og tapperhet, vennligst DEL denne artikkelen med vennene dine! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com