Politiet knuser ruten for å redde en hund fra å kokes levende i bilen. Ikke la kjæledyret vente i bilen når det er varmt!

157

Politiet i Spania kom nylig til unnsetning da en hund var i ferd med å bli kokt levende, innelåst i en bil. Det var ikke mulig for politiet å vite hvor lenge hunden hadde vært i bilen, men de kunne uansett konstatere at hunden var i ferd med å omkomme. Politiet knuste ruten og slapp hunden ut.

Like etter at politimannen har knust ruten kan man se lettelsen hos hunden. Den er desperat etter å komme seg ut fra trykkokeren og forsøker å klyve ut gjennom vinduet som er fult av glassbiter.

Politiet får bragt hunden til skyggen og gitt han vann. Eierne til denne hunden må nå betale en bot for sin lite gjennomtenkte gjerning. Politiet delte denne videoen på Facebook for å gi en påminnelse om at dyreeiere aldri må la dyrene vente i bilen når det er varmt ute.

Denne gangen gikk det heldigvis bra, men det skal ikke lenge stunden til før din firbente venn faktisk kokes levende dersom solen skinner og de sitter i bilen. Del denne saken videre for å minne alle dyreeiere på dette!

 

SISTE NYTT