tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Politiet knuser ruten for å redde en hund fra...

Politiet knuser ruten for å redde en hund fra å kokes levende i bilen. Ikke la kjæledyret vente i bilen når det er varmt!

-

Politiet i Spania kom nylig til unnsetning da en hund var i ferd med å bli kokt levende, innelåst i en bil. Det var ikke mulig for politiet å vite hvor lenge hunden hadde vært i bilen, men de kunne uansett konstatere at hunden var i ferd med å omkomme. Politiet knuste ruten og slapp hunden ut.

Like etter at politimannen har knust ruten kan man se lettelsen hos hunden. Den er desperat etter å komme seg ut fra trykkokeren og forsøker å klyve ut gjennom vinduet som er fult av glassbiter.

Politiet får bragt hunden til skyggen og gitt han vann. Eierne til denne hunden må nå betale en bot for sin lite gjennomtenkte gjerning. Politiet delte denne videoen på Facebook for å gi en påminnelse om at dyreeiere aldri må la dyrene vente i bilen når det er varmt ute.

Denne gangen gikk det heldigvis bra, men det skal ikke lenge stunden til før din firbente venn faktisk kokes levende dersom solen skinner og de sitter i bilen. Del denne saken videre for å minne alle dyreeiere på dette!

 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...